Pokeno Discovery Single Malt 43%
Deze uitzonderlijke whisky wordt exclusief gemaakt van gemoute gerst die wordt verbouwd op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De langzame dubbele distillatie, die het contact met koper optimaliseert, geeft een opmerkelijke zachtheid. Een mix van whisky's gerijpt in bourbon- en sherryvaten biedt een verfijnde en complexe ervaring.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Zijdezacht en fruitig - Zwarte bes, druif, cacao, gekarameliseerde peer.
SMAAK: Complex en rijk - Zwarte Woud, kaneel, kersen, chocolademandelen.
AFDRONK: Lang en zacht.
Datasheet
- Land
- Nieuw Zeeland
- Volume
- 0.7
- Merk
- Pokeno
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Bladnoch Vinaya
Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.
Bladnoch Alinta Peated
Le Bladnoch Adela Single Malt est un whisky corsé, mûri en fûts Oloroso, qui lui confère une saveur chaude et sucrée de sherry. pour une saveur chaude et sucrée de sherry.
Botran Rare Vintage French Wine Cask
De Botran Rare Vintage 'French Wine Cask' is een echt kunstwerk in de wereld van rum.
Geboren uit het subtiele huwelijk tussen traditie en innovatie, valt deze rum op door een dynamisch rijpingsproces dat uniek is voor de Solera-methode, waarbij rum van 8 tot 25 jaar samenkomt om een unieke proefervaring te bieden.
Deze kostbare Guatemalteekse nectar rijpte eerst in Amerikaanse bourbonvaten, om vervolgens te worden verfijnd in Franse wijnvaten, wat het een rijk en complex aromatisch palet geeft.
Pokeno Origin Single Malt 43%
De Pokeno Origin heeft een unieke plaats in de wereld van sterke dranken.
Gemaakt van de beste lokale gerst, is deze Nieuw-Zeelandse single malt een eerbetoon aan authenticiteit en kwaliteit. Het nauwgezette productieproces, van langzame fermentatie en distillatie tot exclusieve rijping in first-fill bourbonvaten, zorgt voor een rijk en verfijnd aromatisch profiel.
Elke druppel onthult een heerlijke zoetheid en rondheid, bekroond met tonen van citrus, honing, grapefruit en romige karamel.
De complexe en aanhoudende afdronk zal de meest veeleisende liefhebbers betoveren.
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.