Rebel Yell Rye
Deze rebelse small batch straight rye biedt een zachte kruidige rogge smaak met genoeg ruggengraat om klassieke cocktails aan te kunnen.
Deze rebelse small batch straight rye biedt een zachte kruidige rogge smaak met genoeg ruggengraat om klassieke cocktails aan te kunnen.
|DEGUSTATIEKAART|
Een kruidige neus opent zich in een rijke maar pretentieloze rogge smaak, in evenwicht gehouden door hints van vanille die je op je tenen zullen houden.
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Volume
- 0.7
- Merk
- Rebel Yell
- Alcoholgraad
- 45°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
St Etienne Extra Vieux Marquis De Terme 2007- 48%
De HSE Extra Vieux Marquis de Terme 2007 is een van de mooiste uitdrukkingen van de Martinikaanse expertise in het maken van agricole rum.
Na meer dan 11 jaar gerijpt te hebben in eikenhouten vaten, onderging deze uitzonderlijke vintage een zeldzame en verfijnde afwerking van 10 maanden in Franse eikenhouten vaten die eerder de grote wijnen van Château Marquis de Terme, een beroemd domein uit Margaux, hadden bevat.
Dit unieke proces verleent de rum opmerkelijk complexe aroma's, gecombineerd met een zeldzame diepte die de meest veeleisende kenners zal bekoren.
1792 Ridgemont
1792 is het jaar waarin Kentucky een staat werd, als erkenning voor het belang van de Bluegrass-staat als de bakermat van bourbon. Onze 1792-uitingen omvatten onze Small Batch Bourbon, die met precisie en vakmanschap wordt gemaakt, en onze Limited Edition Expressions, die zeldzame en speciale whisky’s zijn die werkelijk onderscheidend en buitengewoon zijn.
Mezcal San Cosme
San Cosme is een ambachtelijke mezcal, gemaakt van 100% Espadin-agave, geteeld in de pittoreske regio Santiago Matatlán, Oaxaca.
Een authentieke vertegenwoordiger van de Mexicaanse traditie, deze drank vangt de essentie van Mexico in elke slok.
Sinds 2010 heeft San Cosme mezcal-liefhebbers betoverd met zijn unieke smaakprofiel en moderne flesontwerp.
Dupont Calvados Original Blanc
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.