• Nieuw

Panda Gin Bio Halloween Version

Panda Gin is een uitzonderlijke ambachtelijke gin, gedistilleerd en gebotteld in België.
Afkomstig van een beperkte productie (5000 flessen), weet deze 100% biologische gin te verleiden door zijn unieke en verfijnde karakter.
Gemaakt op basis van lychee, onderscheidt het zich door zijn aromatische frisheid en subtiele balans.
Zonder toevoegingen, suikervrij, en volledig vrij van GGO's of allergenen, volgt deze gin een pad van zuiverheid en kwaliteit.
Het biedt een authentieke proefervaring, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor hun frisheid en onderscheidend aromatisch profiel.

PROEFNOTITIES

NEUS: Een delicate en frisse geur komt vrij bij de eerste benadering. Lychee domineert de aroma's, met exotische en bloemige tonen. Daarna komen nuances van kers, aangevuld met een vleugje citrus van de sinaasappelschil. Het boeket is fruitig, zacht en levendig.

SMAAK: De eerste smaak is rond en elegant, met een explosie van fruitige smaken waarbij lychee harmonieus samensmelt met kers. Kruidenaccenten van basilicum en rozemarijn zorgen voor een heerlijke frisheid en aromatische complexiteit, terwijl Chinese steranijs een lichte kruidige toets toevoegt, in balans gebracht door het typische karakter van jeneverbessen.

AFDRONK: De afdronk is lang, zoet en geurig. Het laat een aanhoudende indruk van bloemige frisheid achter, met een subtiele terugkeer van kruiden- en citrusnoten, wat zorgt voor een perfect evenwicht tussen fruitige, kruidige en kruidachtige smaken.

MH3714 BIO

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.