• Nieuw

Swell de Spirits Mexican Spirits Los Convidados Gin 46%

Ontdek de unieke combinatie van Mexicaans vakmanschap en de traditionele kunst van gindestillatie met deze London Dry, gecreëerd in samenwerking tussen Swell de Spirits en Los Convidados.
Gedistilleerd in een koperen kolom in de staat Jalisco, onderscheidt deze premium gin zich niet alleen door zorgvuldig geselecteerde lokale ingrediënten, maar ook door de uiterst beperkte productie van 1000 flessen.
Met levendige aroma's en een rijk, complex smaakprofiel biedt het een zeldzame proefervaring, ideaal voor ginliefhebbers die op zoek zijn naar authenticiteit en exclusiviteit.

PROEFNOTITIES :

NEUS: De neus opent met uitgesproken en expressieve aroma's van jeneverbes, het centrale element van het geurprofiel van deze gin. Deze tonen worden subtiel vergezeld door kruidige accenten van koriander en engelwortel, terwijl bloemige nuances van lavendel een delicate mediterrane toets geven.

SMAAK: In de mond onthult deze gin zich als droog en knapperig, trouw aan de London Dry-stijl. Citrusvruchten spelen een belangrijke rol, met Tecomán-limoen en citroen die een sprankelende frisheid brengen. Dit wordt aangevuld door een kruidige complexiteit, gemarkeerd door cubeb peper en paradijskorrels, die een aangename warmte en diepte aan het gehemelte geven.

AFDRONK: De afdronk is lang, schoon en elegant. Het laat aanhoudende tonen van zoethout in de mond achter, versterkt door een lichte mediterrane toets van lavendel en citrus, wat zorgt voor een verfrissende en rustgevende aromatische ervaring.

MH3655

Datasheet

Land
Mexico
Volume
0.5
Merk
Swell the Spirits
Alcoholgraad
46°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.