Dupont Calvados Cream
De calvadoscrème bestaat uit twee jaar oude calvados van 69% vol, roomlikeur, suiker en karamel. De calvados wordt gemengd met de roomlikeur, suiker en karamel. Het door brouwen bij lage temperatuur verkregen mengsel wordt gebotteld in ondoorzichtige flessen. Alcohol: 15 % vol.
|DEGUSTATIEKAART|
Ogen
Melkachtige koffiekleur.
Neus
Zacht, zoet, karamel en appels.
Mond
Soepel en zacht. De aanzet is van zoete karamel en appels. Eindigt op vanille.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Volume
- 0.7
- Merk
- Dupont
- Alcoholgraad
- 15°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.