Darroze Biologic 4 ans - 47.5 %
De Tomatin 12 Year Old is zacht en zijdeachtig, gerijpt in traditionele Schotse whisky, ex-Bourbon en ex-Spaanse Sherry vaten.
Een rijk, fruitig aroma is de opmaat naar zoete smaken van rijpe appels, peren en een subtiel vleugje noten voor de lange, aangenaam vette afdronk.
Proefnotities
Neus:
Een rijk, fruitig aroma is de voorbode van zoete smaken van rijpe appels, peren en een subtiel vleugje noten.
Afwerking:
Lange, aangenaam vette afdronk.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Age
- 4Y
- Volume
- 0.7
- Merk
- Darroze
- Alcoholgraad
- 47.5°
- BIO
- Ja
- Flessen/Karton
- 6
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
St Etienne Blanc Parcellaire
De Rhum Blanc Agricole Parcellaire #2 Canne d’Or 2019 van het huis Habitation Saint-Etienne (HSE) belichaamt de uitmuntendheid van het terroir van Martinique.
Deze enkelvoudige variëteit rum wordt exclusief gemaakt van de R570 suikerriet, bijgenaamd "gouden riet" of "stro riet", geteeld op de percelen Verger en Coulon van de iconische HSE distilleerderij.
Afkomstig uit de distillatie van puur suikerrietsap, geoogst in 2019, onthult deze witte rum een uitzonderlijke aromatische rijkdom.
Doorly's XO Gold
Een waar vlaggenschip van de Foursquare-distilleerderij: Doorly's XO Gold is een uitzonderlijke rum, gerijpt tussen zes en twaalf jaar in bourbonvaten en daarna enkele maanden afgewerkt in Oloroso sherryvaten.
Dit dubbele verouderingsproces geeft deze rum een opmerkelijke complexiteit en diepte, die zowel whiskey- als cognacliefhebbers aanspreekt.
Migaki Japane Shochu
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
The Matsui The Peated
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.