Darroze Grands Assemblages 8 ans
Deze blend met zeer weinig houtinvloed, vertoont een overwicht aan fruitige aroma's.
|DEGUSTATIEKAART|
Deze blend met zeer weinig houtinvloed, vertoont een overwicht aan fruitige aroma's, samen met een verscheidenheid aan andere smaken, waaronder pruimen, gekonfijte sinaasappelschil en kweepeer, om er maar een paar te noemen. Een rechttoe rechtaan armagnac die zeer krachtig is, maar niettemin zacht en omhullend. U kunt deze armagnac drinken als aperitief, met of zonder ijs, en ook gebruiken voor cocktails.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Age
- 8Y
- Volume
- 0.7
- Merk
- Darroze
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
St Etienne Vieux VO 2012
De Saint-Etienne Vieux VO 2012 rum is een verfijnde uitdrukking van het vakmanschap van de distilleerderij Habitation Saint-Etienne, gelegen in het hart van Martinique.
Gerijpt gedurende meer dan 3 jaar in eikenhouten vaten onder de AOC Martinique-benaming, ontwikkelt deze oude rum complexe en verleidelijke aroma's, erfgenamen van een uitzonderlijk terroir en eeuwenoude knowhow.
Bij elke slok onthult hij delicate nuances van kersen op brandewijn, geroosterde koffiebonen en bruine suiker, wat het een uitzonderlijke cuvée maakt voor liefhebbers van elite sterke dranken.
Cihuatan 12 Y Cinabrio
Cihuatan 12 Jaar Cinabrio is een uitzonderlijke rum uit El Salvador, zorgvuldig gemaakt van suikerrietsiroop en melasse.
De naam, "Cinabrio," is geïnspireerd op cinnaber, een rood mineraal dat door de Maya's werd gebruikt om hun zonnegod, Kinich Ahau, te eren.
Deze rum heeft minstens 12 jaar gerijpt in de kelders van Licorera Cihuatan, in Amerikaanse eiken vaten die eerder bourbon bevatten.
De rijke geschiedenis en ambachtelijke productiemethode van deze rum maken het tot een ware viering van de Maya-cultuur en Salvadoriaans vakmanschap.
ABK6 VS + étui
Gouden kleur met amberkleurige accenten.
Bij de eerste kennismaking zijn er houtachtige vanilletonen.
Het evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloesem en honing.
De mond onthult veel soepelheid en verwennerij met fruitige en vanille smaken.
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.