Darroze Grands Assemblages 30 ans
De vurige jeugd verzacht en verzacht. Deze Grand Assemblage is het perfecte voorbeeld van het prachtige evenwicht dat men aantreft in brandewijn van deze leeftijd.
|DEGUSTATIEKAART|
De rijping begint bij 30 jaar. Het verse fruit gaat over in gedroogd en gekonfijt fruit, het kruidige karakter laat zich gelden, de eerste aroma's van "rancio" verschijnen en de alcohol is perfect gedempt. De vurige jeugd verzacht en verzacht. Deze Grand Assemblage is het perfecte voorbeeld van het prachtige evenwicht dat men aantreft in brandewijn van deze leeftijd.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Age
- 30Y
- Volume
- 0.7
- Merk
- Darroze
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Darroze Biologic 4 ans - 47.5 %
De Tomatin 12 Year Old is zacht en zijdeachtig, gerijpt in traditionele Schotse whisky, ex-Bourbon en ex-Spaanse Sherry vaten.
Een rijk, fruitig aroma is de opmaat naar zoete smaken van rijpe appels, peren en een subtiel vleugje noten voor de lange, aangenaam vette afdronk.
Villa Lobos Tequila Reposado
De Villa Lobos Reposado Tequila belichaamt Mexicaanse ambachtelijke perfectie, voortgekomen uit een samenwerking tussen de families Camarena en Sklar, twee iconische namen in de wereld van tequila. Gemaakt van agaveplanten uit de hooglanden van Arandas, in de regio Los Altos, vangt deze tequila de zoetheid en rijpheid van zorgvuldig geselecteerde agaves. Gerijpt gedurende 11 maanden in Amerikaanse eiken vaten onthult de Reposado tequila een aromatische diepte en elegantie die liefhebbers zal bekoren. Elke fles, handgenummerd en gesigneerd, weerspiegelt de nauwgezette aandacht die aan elke stap van de productie wordt besteed. Bekend om zijn perfecte balans tussen zachtheid en karakter, is deze verfijnde tequila ideaal om puur te drinken of als basis voor premium cocktails.
Etsu Double Yuzu Japanese Gin
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.