

In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.
|DEGUSTATIEKAART|
• Kleur
Briljant, helder en vloeiend.
• Neus
Complex met het aroma van geplette alpenplanten, kamfer en citrusvruchten.
• Mond
Een mooie harmonie van plantaardige noten gecombineerd met een zijdezachte textuur.
• Afdronk
Om de indruk compleet te maken, gaan de brem- en vlierbloesemaroma's van deze witte Franse vermout verder met smaken van verse amandelen en perzik.
Datasheet
Specifieke referenties
Chopin Rye Organic wordt gemaakt van een erfgoedroggevariëteit genaamd Dankowskie Ruben, afkomstig van een enkele lokale boerderij nabij onze distilleerderij. Het wordt met de hand vervaardigd in kleine batches, volgens traditionele distillatietechnieken en strikte eisen voor milieuvriendelijke verwerking, en gemengd met natuurlijk bronwater uit onze eigen bron op het terrein. De drank wordt vervolgens zes maanden gerijpt om de volle smaak naar voren te brengen voordat het wordt gebotteld.
Gouden kleur met amberkleurige accenten.
Bij de eerste kennismaking zijn er houtachtige vanilletonen.
Het evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloesem en honing.
De mond onthult veel soepelheid en verwennerij met fruitige en vanille smaken.
De Penderyn-distilleerderij produceert bekroonde single malt whisky's en sterke dranken aan de voet van de prachtige heuvels van de Brecon Beacons in Zuid-Wales. Penderyn Madeira wordt gerijpt in voormalige bourbonvaten en vervolgens in oude Madeirawijnvaten om het zijn volledige karakter te geven.
Le Philtre Lapis Lazulli is veel meer dan zomaar een wodka; het is een sensorische ervaring, een ode aan kunst en milieuvriendelijkheid.
Gecreëerd door de broers Charles en Frédéric Beigbeder, in samenwerking met Guillaume Rappeneau, wordt deze premium Franse wodka geproduceerd in de Cognac-regio.
Le Philtre combineert de ambachtelijke traditie van Charentais koperen ketels met een moderne en milieuvriendelijke aanpak. Het is gemaakt van Italiaanse biologische tarwe en bevat geen toegevoegde suiker, waardoor het 100% natuurlijk is.
De bijzonderheid van deze beperkte oplage ligt in de diepblauwe fles, gemaakt van gerecycled glasafval, als eerbetoon aan de kunstenaar Yves Klein.
Koval Cranberry Gin Likeur wordt gemaakt van biologische ingrediënten uit het Midwesten die rechtstreeks van lokale boeren worden betrokken. De likeur biedt een verleidelijke mix van bitterzoete fruitige smaken, omgeven door de frisse, goed afgeronde noten van Koval's kenmerkende 13 botanische kruiden.