Merlet C2 Cognac & Café
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Volume
- 0.7
- Merk
- Merlet
- Alcoholgraad
- 33°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
The Matsui The Peated
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.
Darroze Biologic 4 ans - 47.5 %
De Tomatin 12 Year Old is zacht en zijdeachtig, gerijpt in traditionele Schotse whisky, ex-Bourbon en ex-Spaanse Sherry vaten.
Een rijk, fruitig aroma is de opmaat naar zoete smaken van rijpe appels, peren en een subtiel vleugje noten voor de lange, aangenaam vette afdronk.
Migaki Japane Shochu
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
Yamazakura Blended Whisky
Ontdek de Yamazakura Blended, een echte parel van de Sasanokawa Shuzo-distilleerderij.
Deze Japanse whisky belichaamt perfect de kunst van het blenden met een verfijning en complexiteit die de meest veeleisende kenners zullen bekoren.
De naam "Yamazakura," die "Yama" (berg) en "Sakura" (kersenbloesem) combineert, roept al de vergankelijke en majestueuze schoonheid van Japanse landschappen op.
Gerijpt in bourbonvaten, valt deze blend van vier malt- en graanwhisky's op door zijn perfecte balans en betoverende aroma's.