

Geschenkverpakking met ABK6 VS + 2 glazen.
DEGUSTATIEAART
Oog
Gouden kleur met amberkleurige accenten.
Neus
De eerste neus toont hout- en vanilletonen. Hij evolueert naar geuren van vers fruit, witte bloemen en honing.
Mond
De mond toont veel souplesse en gulzigheid met fruitige en vanille smaken.
Datasheet
Specifieke referenties
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.
Iconische botteling van de distilleerderij, deze single malt wordt gerijpt in voormalige bourbonvaten, wat het een rijk, vanilleachtig en licht gekruid karakter geeft.