

Ontdek Mintis Gin Amarena, een ambachtelijke Italiaanse gin uit Piëmont, die uw proefmomenten verrijkt met een ongeëvenaarde aromatische frisheid.
Gemaakt met Amarena-kersen uit Pecetto, onderscheidt deze unieke gin zich door zijn fruitige en gekonfijte kersensmaken, gecombineerd met Pancalieri-munt en subtiele tonen van jeneverbes.
Perfect in balans, zal het de liefhebbers van sterke dranken bekoren die op zoek zijn naar een verfijnde en gedenkwaardige smaakervaring.
DEGUSTATIEKAART
Laat het betere deel van uw dag beginnen met Amarena-kersen uit Pecetto, handgeplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje Pancalieri-munt en andere lokale botanische middelen.
Door de juryleden: "Maraschino-kers in de neus, elegant in de mond, mooie bittere rode kers en maraschino, vleugje verre jeneverbes op de achtergrond en wat peperige specerijen."
100% natural
Datasheet
Specifieke referenties
PROEFNOTITIES KLEUR: Gepolijst goudNEUS: Elegante, frisse citroenschil in lagen met romige vanille en knapperige groene appelsSMAAK: Gemalen specerijen en gedroogde sinaasappelschijfjes omhuld met intense zoetheid van stevige honingAFDRONK: Romig en leerachtig met tonen van zoete vanille
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.
De European Edition mengt geurige mirre met de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillabast. Geïnspireerd door de meer dan 500 jaar rijke specerijenhandelsgeschiedenis van Venetië en de Italiaanse liefdesaffaire met cascarillabast, die wordt gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouths te maken. Dit is een krachtige, hartige gekruide London Dry gin met evenwichtige bittere noten en mengt perfect met zoete vermouth en Campari om een gekruide twist te geven aan een klassieke Negroni cocktail. Hoewel cascarilla schors niet inheems is in Europa, is het aanwezig in alle bittere likeuren in het zuiden van het continent en voegt het een aromatische en geurige twist toe aan OPIHR's smaakprofiel.
Een zeer lange rijping in Amerikaanse witte eiken vaten geeft deze uitzonderlijke rum een Creoolse smaak en een kruidig aromatisch palet.
In deze reeks zijn de hand en ervaring van de wijnmaker onmisbaar om bijzondere aandacht te schenken aan deze wijnstokken uit de biologische wijnbouw, die uiteindelijk een Armagnac van zeldzame puurheid en opwindende rijkdom zullen voortbrengen. Een terugkeer naar de oorsprong, naar het begin, waar de wijnstokken in Armagnac de grillen van de natuur accepteerden.
Een toevoeging aan het Finlaggan-assortiment uit 2015, genaamd Eilean Mor (degenen onder u die de geografie van Islay kennen, zullen die naam kennen). Deze uitdrukking is gebotteld op een iets hogere sterkte dan andere Finlaggan-releases (uiteraard exclusief de Cask Strength). De whisky komt van een geheime distilleerderij op Islay - Het is een goed bewaard geheim welke...
Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey wordt gecreëerd als eerbetoon aan de machtige buffel en de robuuste, onafhankelijke en vrije geest van de pioniers die hen volgden. Gemaakt van de beste maïs, rogge en gemoute gerst, rijpt Buffalo Trace bourbon jarenlang in nieuwe eikenhouten vaten in eeuwenoude magazijnen tot het zijn volle rijpheid bereikt.
Promotie ook geldig op (mix mogelijk)