Baie Des Trésors Plein Soleil 54%

Geboren in het hart van het zonnige land van Martinique, belichaamt Baie des Trésors Plein Soleil de rijkdom en uniciteit van het Fond Basile perceel.
Onder een brandende zon absorberen de suikerrietplanten van deze regio intense vegetale aroma's, versterkt door zorgvuldige distillatie.
Deze percelen-gebaseerde witte agrarische rum belooft u een unieke zintuiglijke ervaring, schommelend tussen wilde frisheid en exotische zoetheid.


PROEFNOTITIES :

NEUS: Een verbazingwekkende florale opening met tonen van roos, lychee en citrus. Een delicaat en boeiend boeket dat uitnodigt tot ontdekking.

SMAAK: Rond en zacht, onthullend smaken van rijpe suikerriet, evoluerend naar nuances van exotisch fruit zoals mango. De complexiteit van de aroma's ontvouwt zich geleidelijk, en biedt een rijke en harmonieuze palet.

AFDRONK: Een aanhoudende vegetale toets met bijna mentholachtige accenten, die een welkome frisheid en mooie complexiteit brengt. De afdronk is elegant en smaakvol, en laat een blijvende indruk achter met zijn persistentie en verfijning.

RHUM1039

Datasheet

Land
Martinique
Volume
0.7
Merk
Baie des Trésors
Alcoholgraad
54°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.