Etsu DoubleYuzu Japanese Gin
Etsu is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingre-diënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrus van de Japanse eilanden) inclusief gele ‘yuzu’ die de gin domineert.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.7
- Merk
- Etsu
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Eagle Rare 10Y
Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon Whiskey is meesterlijk vervaardigd en zorgvuldig gerijpt gedurende niet minder dan tien jaar. De zeldzaamheid van deze grote bourbon komt tot uiting in zijn complexe aroma, evenals de zachte en aanhoudende smaak. Eagle Rare is een bourbon die zijn naam eer aandoet met zijn verheven, kenmerkende smaakervaring.
St Etienne VSOP Port Finish
De HSE VSOP Port Cask Finish is een uitzonderlijke agricole rum geproduceerd bij Habitation Saint-Étienne, op Martinique, in overeenstemming met de tradities van de AOC Martinique.
Deze zeer oude rum valt op door zijn zorgvuldige rijping en unieke afwerking, wat hem tot een ware parel maakt voor liefhebbers van karaktervolle spirits.
Na een eerste rijping van meer dan 3 jaar in Amerikaanse eikenhouten vaten die voorheen bourbon bevatten, ondergaat hij een 8 maanden durende afwerking in 225-liter Tawny portvaten.
Deze dubbele rijping verrijkt de rum met complexe fruitige en houtachtige tonen, perfect in balans gebracht door de typische zachtheid en rondheid van Port.
Absinthe La Fée Parisienne
De Absint La Fée Parisienne is de meest authentieke expressie van klassieke groene absint.
Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt deze absint gedistilleerd volgens een traditioneel 19e-eeuws recept.
Het resultaat is een superieure absint van opmerkelijke kwaliteit, zowel krachtig als evenwichtig, die oude technieken respecteert om de essentie van grote creatieve geesten zoals Van Gogh, Rimbaud en Toulouse-Lautrec vast te leggen.
La Fée Parisienne is de eerste traditionele absint die in Frankrijk werd gedistilleerd sinds het verbod in 1915 werd opgeheven.