Migaki Japane Shochu
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
Neus: Zachte lychees en grapefruit, licht eiken, grasachtige noten en elegant.
Body: frisse lentebloemige noten, anijs, rozijnen en witte chocolade met lichte gemberkruiden.
Afdronk: peperige kruiden, eucalyptus, delicate bloemen en grasachtige weidetonen.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.7
- Merk
- Migaki
- Alcoholgraad
- 40°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Old Pulteney Huddart
Deze beperkte editie is gerijpt in ex-bourbon vaten en vaten uit de oceaanstreek Charente ten noorden van Bordeaux.
Yamazakura Blended Whisky
Ontdek de Yamazakura Blended, een echte parel van de Sasanokawa Shuzo-distilleerderij.
Deze Japanse whisky belichaamt perfect de kunst van het blenden met een verfijning en complexiteit die de meest veeleisende kenners zullen bekoren.
De naam "Yamazakura," die "Yama" (berg) en "Sakura" (kersenbloesem) combineert, roept al de vergankelijke en majestueuze schoonheid van Japanse landschappen op.
Gerijpt in bourbonvaten, valt deze blend van vier malt- en graanwhisky's op door zijn perfecte balans en betoverende aroma's.