• Nieuw

Etsu Sakura Limited Edition

Etsu Sakura Gin is een beperkte oplage die eer betoont aan de Japanse traditie van Hanami, wanneer de Japanners samenkomen in parken om te genieten van de vluchtige schoonheid van kersenbloesems, of sakura.
Deze speciale versie van Etsu Gin benadrukt sakura als het belangrijkste botanische ingrediënt, en biedt een ware ode aan de natuur, een symbool van schoonheid en vernieuwing.
Gemaakt in de Asahikawa-distilleerderij op het eiland Hokkaido, onderscheidt Etsu Sakura Gin zich door de harmonieuze balans van zijn botanicals en de zuiverheid van het water uit de Taisetsu-bergen.
De bloemige tonen van sakura vermengen zich met heldere citrusvruchten voor een gin die zowel verfrissend als verfijnd is, ideaal voor cocktails of met tonic.

PROEFNOTITIES :

NEUS: Een betoverend boeket van sakurabloemen vermengt zich met de levendige citrus van yuzu en groene bittere sinaasappel, en biedt een levendige en subtiel geparfumeerde frisheid.

SMAAK: Elegant en floraal, gedomineerd door sakura met een subtiele zoetheid. De citrusschillen brengen een levendigheid die goed samengaat met de nuances van jeneverbes en koriander, en zorgen voor een delicate en evenwichtige complexiteit.

AFDRONK: Zoet en verfrissend, met een florale persistentie die een vleugje zoetheid op de tong achterlaat en uitnodigt tot een volgende slok.

MH3715

Datasheet

Land
Japan
Volume
0.7
Merk
Etsu
Alcoholgraad
43°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.