

Voor zijn dertiende editie: Onze Boulet de Canon is het resultaat van het rijpen van onze klassieke Boulet de Canon-melange (Nicaragua en Panama) gedurende 8 maanden in geturfde whiskyvaten, gevolgd door een rooksessie met hooi tijdens een maceratie van 48 uur.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Noten van as, gegrild vlees en tabak vermengd met karamel vormen een onweerstaanbaar boeket.
SMAAK: De rokerige en turfachtige tonen zijn duidelijk aanwezig. Geroosterde mout, gedroogd hooi en ook kruidige tonen van Provençaalse kruiden zijn gemakkelijk te herkennen.
AFDRONK: De afdronk roept een kampvuur op dat is veranderd in een barbecue.
Datasheet
Specifieke referenties
De rijping van Phraya Elements volgt de traditie waarbij het distillaat wordt gerijpt in Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten, die worden opgeslagen en blootgesteld aan de open lucht nabij rustige lagunes. Een blend van gerijpte rum, deze premium kwaliteit rum biedt unieke smaakervaringen die de geest van de "Craft of Refinement" weerspiegelen.
Matusalem Solera 7, een uitzonderlijk veelzijdige gouden rum, ideaal voor cocktails of puur.
De Penderyn-distilleerderij produceert bekroonde single malt whisky's en sterke dranken aan de voet van de prachtige heuvels van de Brecon Beacons in Zuid-Wales. Penderyn Madeira wordt gerijpt in voormalige bourbonvaten en vervolgens in oude Madeirawijnvaten om het zijn volledige karakter te geven.
Gerijpt gedurende 18 jaar, het is vol en kruidig dankzij de vaten die voor de rijping zijn geselecteerd.