Wild Series Rhum Vieux Agricole Isautier 2011
Een rijke en diepe agricole rum met prachtig gebalanceerde zoete en kruidige tonen, die ook whisky liefhebbers zal aanspreken met zijn mooi gemarkeerde eiken kruiden.
Proefnotities
Kleur: Rijke kastanje
Neus: Fruitige esters met overrijpe ananas, appels en bananen, vinylplaten, glanzende tijdschriften, papierlijm, papier-maché, melkpeperkoek, pure chocolade, rozencrèmes met pure chocolade, Napolitaanse ijs, vanille cheesecake en met bijenwas gepolijste eiken kasten.
Smaak: Funky esters, vinyl, rijpe ananas, appels, kruidnagel snoepjes, anijs snoepjes, kersensnoepjes, pure chocolade truffels, vanille latte, room donuts, mango pudding, met bijenwas gepolijste eiken kast en ballast.
Afdronk: Droge kruiden en nog meer anijs snoepjes.
Proefadvies: Puur, met 35 minuten luchten.
Datasheet
- Land
- La Réunion
- Volume
- 0.5
- Alcoholgraad
- 59.4°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Mintis Gin Ribesa
Laat u meeslepen door de kenmerkende en betoverende geur van zongerijpte zwarte bes samen met handgeplukte Italiaanse jeneverbes, kruiden uit Piemonte en een lichte toets van munt.
Cihuatan Alux 15Y Ltd edition
Cihuatán Alux is een limited edition rum geïnspireerd op de Maya-legende van de Aluxes, beschermgoden van het land. Volgens de Maya overlevering leefden deze goden in maïs- en cacaovelden, omdat deze werden beschouwd als de heiligste gaven van de aarde. Aan het begin van elk oogstseizoen hielden de Maya's als dank aan de Aluxes een betoverend feestmaal vol rijke lekkernijen van chocolade en maïs. Als geschenk aan deze beschermgoden heeft onze Master Blender deze rum gemaakt met tonen van Maya atole, cashewnoten, gember, kaneelstokjes, geroosterde maïs en chocolademousse.
Cihuatan 12 Y Cinabrio
Cihuatan 12 Jaar Cinabrio is een uitzonderlijke rum uit El Salvador, zorgvuldig gemaakt van suikerrietsiroop en melasse.
De naam, "Cinabrio," is geïnspireerd op cinnaber, een rood mineraal dat door de Maya's werd gebruikt om hun zonnegod, Kinich Ahau, te eren.
Deze rum heeft minstens 12 jaar gerijpt in de kelders van Licorera Cihuatan, in Amerikaanse eiken vaten die eerder bourbon bevatten.
De rijke geschiedenis en ambachtelijke productiemethode van deze rum maken het tot een ware viering van de Maya-cultuur en Salvadoriaans vakmanschap.