Swell de Spirits Mexican Spirits Los Convidados Rhum

Dompel jezelf onder in het rijke en exotische universum van Mexican Rum High Esters - Los Convidados, een uitzonderlijke rum die voortkomt uit de samenwerking tussen Swell de Spirits en de Mexicaanse distilleerderij Satvrnal.
Deze rum, gemaakt van lokale Jalisco-melasse en verrijkt door de traditionele "muck pit" methode, belichaamt Mexicaans ambachtelijk vakmanschap.
Elke stap, van verlengde fermentatie in houten vaten tot dubbele distillatie in pot stills, is ontworpen om een sterke drank te creëren met intense en complexe smaken.
Na zes maanden rusten in glazen vaten, onthult deze rum zijn volledige aromatische diepte.

PROEFNOTITIES :

NEUS: Het boeket opent met geuren van appel tarte tatin met gesponnen suiker en aardbeien donuts. Tot slot verschijnen frambozenbrioche, mispeljam, kumquats en limoen.

MOND: De aanval wordt gekenmerkt door verse pen op whiteboard notities, overrijpe bananen en geroosterde ananas. Het palet onthult smaken van kleine brioche met gedroogde vruchten, dikke melasse, warme kleiachtige aarde en zonovergoten tomaten aan de wijnstok. De afdronk is lang en complex met toetsen van chai thee, vinylplaten en rubberen poncho.

AFWERKING: Lang en aanhoudend, met een blijvende indruk van verfijning en diepte met een vleugje uitgebalanceerde zuurgraad en zoetheid.

RHUM1047

Datasheet

Land
Mexico
Volume
0.7
Merk
Swell the Spirits
Alcoholgraad
64

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.