La Tomato Liqueur de Tomate
LA TOMATO is een speciale drank, zeer gerespecteerd in de veeleisende Japanse mixologie. Verse tomatensap wordt gemengd met siroop en neutrale witte alcohol om een zacht, delicaat en zeer aromatisch product te creëren. Wat deze drank subliem maakt, ligt in de eenvoud van de ingrediënten en de precisie waarmee ze worden gemengd.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.5
- Merk
- Tomato
- Alcoholgraad
- 18°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
GlenAllachie 15Y
Bijna vijf jaar na de oprichting van de GlenAllachie Distillers Company, waarmee de distilleerderij teruggebracht werd naar privébezit, hebben we deze zeer speciale expressie uitgebracht als een uitbreiding van ons kernassortiment. Onze meester-distilleerder, Billy Walker, heeft onvermoeibaar gewerkt om deze expressie vanaf dag één te perfectioneren; de vaten beoordelen en de recepten verfijnen om iets bijzonders te creëren. We zijn er trots op om het kroonjuweel te presenteren: de GlenAllachie 15 jaar.
Savanna Le Must
10 jaar is de magische leeftijd voor een rum. Hij staat dan aan het firmament van zijn evolutie. Met zijn sterke karakter en houtachtige zoetheid zal hij de meest veeleisende fijnproevers veroveren.
Koval Rye Maple
100% Rogge Gerijpt in Voormalige Ahornsiroopvaten : Gemaakt van dezelfde unieke 100% biologische roggemaisch als de klassieke KOVAL Rye, is deze limited edition gerijpt in ahornsiroopvaten om een extra vleugje zoetheid en een aantrekkelijke diepte van smaak toe te voegen. Verleidelijke tonen van kaneel, zure kers en melasse verwennen de zintuigen, terwijl een lange romige chai-thee-afdronk de proefervaring compleet maakt. Een heerlijke basis voor Manhattans, en een geweldige aanvulling op de collecties van ambachtelijke whisky-liefhebbers en fans van unieke vatgerijpte sterke dranken.
Glendalough 7Y Mizunara 46%
Deze 7 jaar oude Ierse Single Malt whisky van Glendalough in Wicklow werd gerijpt in Amerikaanse Bourbon-vaten en afgewerkt in Japanse Mizunara-vaten uit Hokkaido, in het vulkanische noorden van Japan. De Mizunara-vaten werden speciaal voor dit project op maat gemaakt door ervaren kuipers in Japan. De uitzonderlijke combinatie van Ierse whisky in Japanse houten vaten maakt het een zeer interessante whisky.
Merlet Triple Sec Trois Citrus Liqueur
Trois Citrus is de herinterpretatie van de traditionele sinaasappellikeur door Merlet: triple sec. Hiervoor werkte de familie Merlet samen met een van 's werelds beste bartenders, Tony Conigliaro, om een perfect product te creëren voor gebruik in cocktails. Trois Citrus combineert drie soorten citrusvruchten: bittere sinaasappel, bloedsinaasappel en citroen.