

Een authentieke rum, met zeer weinig toegevoegde suiker (15g) en zonder kleurstoffen. Dit is een rum uit de Dominicaanse Republiek (ongeveer 80%) en Venezuela (ongeveer 20%), langzaam geïnfuseerd met zwarte peper, gember, drop, vanille, nootmuskaat, enz., gedurende 2 weken.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Gebalanceerd tussen een zoete en indulgente kant met nootmuskaat, vanille en een vleugje kaneel, en een krachtige en kruidige kant met prominente gember, peper en een hint van citrus. Het is bedwelmend en toont een sterk karakter.
SMAAK: Het woord "Spiced" krijgt zijn volle betekenis met een zachte en evenwichtige aanzet, gedreven door citrus, kruiden zoals ras el hanout, kruidnagel, gevolgd door een toenemende warmte met een houtachtig en troostend profiel met zoethout, tonkaboon, vanille en een hint van plantaardige aroma's (tijm, koriander, enz.).
AFDRONK: Ondergedompeld in een heerlijk zoet en hartig universum, als zwevend op Aladdins vliegend tap
Datasheet
Specifieke referenties
Gemaakt door het merk Compagnie des Indes, bekend om zijn expertise in het mengen en zijn streven naar authenticiteit, benadrukt deze cuvée de unieke ziel van Pot Still-rums. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde rums van de distilleerderijen Clarendon en Worthy Park, weerspiegelt deze blend de typische "funky" stijl van Jamaica. Minstens 5 jaar gerijpt in bourbonvaten, onthult deze rum complexe en genereuze aroma's, zonder onnodige kunstmatige toevoegingen, waardoor de pure essentie van het Jamaicaanse terroir behouden blijft. Gebotteld in Frankrijk is deze rum gericht op veeleisende kenners die op zoek zijn naar authenticiteit en verfijning. Bekroond met een bronzen medaille op de International Rum Conference in Madrid in 2017, onderscheidt deze rum zich door zijn subtiele ...
Samengesteld uit rum uit Brits Guyana, Barbados en Trinidad en Tobago, is de "Caribbean" blend vol aroma's. De rum wordt 3 tot 5 jaar gerijpt in Bourbon-vaten in het Caribisch gebied, daarna geïmporteerd naar Europa en zorgvuldig geproefd om deel uit te maken van de uiteindelijke blend.
De Double Barrel Irish Whiskey van Glendalough begint zijn rijpingsproces in met vlammen verkoolde Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Hij wordt afgerond in Oloroso-vaten uit Montilla, een klein stadje gelegen in de glooiende heuvels van het Spaanse platteland. Glendalough koos de bodega, de vloeistof, de vaten en de kuiper in deze regio van Spanje om een gevoel van terroir te bieden, gevangen in de vloeistof wanneer we onze whiskey in deze langzaam geroosterde vaten plaatsen om te rijpen. Deze speciaal geselecteerde vaten, gecombineerd met een deskundige afwerking, geven een rijke en complexe smaak aan onze Double Barrel Irish Whiskey.
Gouden medaille Parijs 2020 op de Algemene Landbouwwedstrijd.
Gerijpt op hout met dubbele rijping: in foudre gedurende 12 maanden, daarna in Franse eikenhouten vaten ex-Cognac gedurende 6 maanden.
Te genieten puur, in "ti-punch" of in longdrinks.