Baie Des Trésors Fruits Des Pluies 50%

Genesteld op de weelderige hoogten met uitzicht op het schiereiland Caravelle, vangt de Baie Des Trésors Fruits Des Pluies rum de essentie van de Dufferet-percelen.
Dit unieke terroir profiteerde van een heilzame regenval ondanks een bijzonder droog jaar in 2021, wat deze rum een warm karakter en rijke exotische smaken gaf.
De 2021-vintage valt op door meer uitgesproken bloemige tonen, wat een extra dimensie toevoegt aan deze al complexe rum.

PROEFNOTITIES

NEUS: De neus presenteert een aanhoudende en afgeronde houtachtige expressie, met verleidelijke gebaktonen en vleugjes verse citrus. Exotische fruitaroma's worden versterkt door lichte bloemige en zoete tonen van roos en bergamot, gevolgd door nuances van gekonfijt fruit.

SMAAK: De aanval op het gehemelte is rond en zacht, mals en zeer warm. Een perfecte balans tussen kracht en zoetheid ontvouwt zich, onthullend een genereus en fruitig palet van citrus- en exotische fruitsmaken. Droogdere, bloemige en zoete tonen verrassen het gehemelte aangenaam, waardoor de proefervaring complexer wordt.

AFDRONK: De afdronk is lang en aanhoudend, met geroosterde tonen van koffie en chocolade, vleugjes gebak en gedroogd fruit. Een mooie lengte in de mond die een blijvende indruk achterlaat.

RHUM1040

Datasheet

Land
Martinique
Volume
0.7
Merk
Baie des Trésors
Alcoholgraad
50°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.