

Datasheet
Specifieke referenties
De Crème van Wilde Aardbei van Merlet combineert twee fruitsoorten die elkaar aanvullen en zorgen voor rijkdom en complexiteit. De familie Merlet werkt samen met partnerproducenten om een constante kwaliteit te garanderen. Dankzij hun status als zwartebessentelers en wijnbouwers kan de familie Merlet in gesprek gaan met deze producent-leveranciers en hun expertise inzetten om fruit met optimale rijpheid te selecteren.
Sinds 1883 produceert de Komasa-distilleerderij eersteklas Shochu in het hart van de Shochu-distillatieregio, de prefectuur Kagoshima, aan de zuidkust van Japan, met behulp van de allerbeste lokale gerst.
Een geturfde single malt uit de Highlands, de whisky van het Schotse landschap uit de Hooglanden en eilanden. Al deze elementen zijn terug te vinden in de kunst van Murray Robertson, die de historische geologie van Schotland verkent en verbindt met de fauna, flora en alles wat het land, de mensen, de producten en natuurlijk whisky vormt.
Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld ter plaatse:
• Gemoute gerst uit de Biologische Landbouw.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lage-druk alambiek ontworpen door de distilleerder.
• 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten in de zachte sfeer van een voormalige zijdefabriek in de Vercors.
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.
Deze blend met zeer weinig houtinvloed, vertoont een overwicht aan fruitige aroma's.