Tomatin 12 Y MINI 5 CL
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Rhum Bologne Black Cane + Etui
Droog, als citroen "ti punch" of zelfgemaakte fruit punch, met of zonder ijs.
The Matsui The Peated
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.
Saigon Baigur Blossoming Dragon Gin
Saigon Baigur is de eerste premium droge gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minhstad.
Glencadam 2004 Cask 179 Premium Spirits
Een geniale whisky expressie zoals we dat graag zien en vooral proeven. De Glencadam Single Cask Whisky rijpte enkel op Cask 179 en kon niet meer puur gebotteld worden. Na de rijping op één enkel vat niet gekoeld gefilterd de fles in zonder enige kleuring of aanlenging. Iets wat de echte bourbon liefhebber werkelijk zal doen water tanden. Een onwaarschijnlijk fijne dram met een goddelijke smaak. Deze Highland Glencadam werd persoonlijk geselecteerd door Premium Spirits en verscheen in een genummerde oplage. Het vat werd persoonlijk ter plaatse geselecteerd na een grondige analyse.
Glendalough Wild Botanical Gin
Wij verzamelen wilde planten uit de bergen rond de distilleerderij om deze buitengewone gin te maken.
Deze duurzaam geplukte planten gaan vers (niet gedroogd) in de distilleerketel, binnen enkele uren na het plukken. Ze worden zorgvuldig langzaam gedistilleerd om de delicate smaken in kleine batches naar boven te halen.
De snijpunten worden per batch bepaald, op basis van geur en smaak (nooit getimed of geautomatiseerd) alsof elke batch de eerste is, waardoor deze gin op een heel ander smaakniveau komt.
De kennis, ervaring en moeite die in elke fles gaan, is wat het zo speciaal maakt.
Wij zijn er dol op in een G&T gegarneerd met een partje grapefruit en een vers gescheurd takje basilicum. Of probeer het eens in een Tom Collins.
Dupont Calvados VSOP Vieille Réserve
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.