The Matsui The Peated
Een single malt whisky gemaakt van zorgvuldig gekozen peated malt, gedistilleerd in de natuurlijke omgeving van Tottori en gerijpt in geselecteerde vaten.
Deze whisky roept een zachte, fruitige zoetheid op, met een rokerige, turfachtige finish. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd met hart en passie, wordt op smaak gebracht met natuurlijk bronwater van hoge kwaliteit van Mt. Daisen.
DEGUSTATIEKAART
NEUS Veel frisse, geroosterde aroma's van gemout graan, ondersteund door aardse turf en rook wervelingen en een vleugje vanille eiken.
MOND Getoast eikenhout, bruine suiker, romige vanille en een vleugje boomgaardfruit, alles omhuld met asachtige rook.
AFDRONK Turfrook en verse appel blijven hangen.
Datasheet
- Land
- Japan
- Volume
- 0.7
- Merk
- Matsui
- Alcoholgraad
- 48°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
That Boutique - Y English Whisky Co. Batch 4 - 9 Y
Ze gebruiken de beste gerst, geteeld in Norfolk, en uitstekend Breckland water om hun whisky te maken. Deze 9 jaar oude release is een zwaar peated nieuwe makelij, gerijpt in een Oloroso Sherry vat en we hebben deze gebotteld op vat sterkte - 67% abv.
Pisco Barsol Quebranta
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.
Panda Gin Bio
Panda is een bekroonde premium gin gedistilleerd en gebotteld in België. Het is volledig biologisch en is de eerste gin ter wereld die lychees bevat. De delicate lycheesmaak wordt aangevuld met andere ingrediënten, waaronder kersen, sinaasappelschil, basilicum, rozemarijn, Chinese steranijs, jeneverbessen en zuiver water uit de Hoge Venen. De harmonie tussen deze ingrediënten geeft Panda gin een subtiele maar krachtige noot met delicate, verfijnde accenten.
Omar Taiwanese Single Malt Sherry Cask
Gemaakt in het hart van Taiwan door de Nantou Distilleerderij, wordt de Omar Taiwanese Single Malt Sherry Cask exclusief gerijpt in Sherry-vaten. Deze single malt biedt een ongeëvenaarde aromatische rijkdom, waar klassieke smaken van met chocolade omhulde rozijnen warme kruiden en gedroogd fruit ontmoeten. Sinds 2008 toont de Nantou Distilleerderij het Taiwanese vakmanschap, en deze botteling bevestigt haar talent om whisky’s te produceren die kunnen wedijveren met de beste ter wereld.