William Chase Juniper Vokda

The William Chase Juniper Vodka is a unique spirit, oscillating between gin and vodka. This exceptional creation comes from the renowned Chase distillery, known for its artisanal craftsmanship and innovation. Made in small quantities from locally grown potatoes in England, this spirit is an ode to purity and simplicity, highlighting juniper as the sole botanical ingredient. Its distinctive aromatic profile makes it a refined tasting experience, ideal for spirit enthusiasts seeking something truly unique and rare.

PROEFNOTITIES :

NEUS: De neus opent met frisse en levendige aroma's van jeneverbes, die doen denken aan een wandeling in een dennenbos. Er zijn ook subtiele tonen van gemalen zwarte peper, wat een kruidige en prikkelende toets toevoegt die de zintuigen prikkelt.

SMAAK: In de mond onderscheidt deze vodka zich door zijn zijdezachte textuur en zuiverheid. De smaken van jeneverbes domineren, met een bloemige en harsachtige sensatie. De afwezigheid van andere botanicals laat echt toe om de complexiteit van de jeneverbes te waarderen, die evolueert naar licht peperige en aardse nuances.

AFDRONK: De afdronk is lang en aanhoudend, gekenmerkt door tonen van verse jeneverbes en een lichte peperige warmte die het gehemelte aangenaam verwarmt. Een gevoel van zuiverheid en helderheid blijft lang na de laatste slok hangen, wat uitnodigt tot een nieuwe proeverij.

MH1304

Datasheet

Land
Verenigd Koninkrijk
Volume
0.7
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.