Sazerac Rye 6 years 70 CL
Datasheet
- Land
- Verenigde Staten
- Age
- 6Y
- Merk
- Sazerac
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
Pisco Barsol Quebranta
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.
Compagnie des Indes Boulet de Canon n° 13
SMAAKNOTITIES Neus: Zeer uitgesproken op as, karamel, gegrild vlees en hints van smeulende tabak. Smaak: Eerst zeer rokerig, zeer weelderig, dan meer turfachtig en evenwichtig en gulzig. Er zijn ook vegetale tonen van oregano, tijm, rozemarijn, sterke smaken van gedroogd stro en geroosterde mout. Afdronk: Asachtig en gulzig. Het doet denken aan een kampvuur waarop een lekker stuk vlees is gegrild.
Absinthe La Fée Parisienne
De Absint La Fée Parisienne is de meest authentieke expressie van klassieke groene absint.
Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt deze absint gedistilleerd volgens een traditioneel 19e-eeuws recept.
Het resultaat is een superieure absint van opmerkelijke kwaliteit, zowel krachtig als evenwichtig, die oude technieken respecteert om de essentie van grote creatieve geesten zoals Van Gogh, Rimbaud en Toulouse-Lautrec vast te leggen.
La Fée Parisienne is de eerste traditionele absint die in Frankrijk werd gedistilleerd sinds het verbod in 1915 werd opgeheven.
Koval Bourbon
Met een mash bill van 51% maïs en 49% gierst biedt KOVAL Bourbon een drinkervaring die evenwichtig, toegankelijk en ongeëvenaard is. De ongewone graancombinatie zorgt voor tonen van mangochutney en vanille in de mond, met een peperige karamelfinish.