Sampan White Agricole - 43 %
Na meer dan drie jaar van onderzoek en ontwikkeling heeft de Distillerie d'Indochine het zuiden van Hoi An uitgekozen om zich te vestigen en een authentieke kwaliteitsrum op basis van landbouwproducten te produceren. Gedreven door passie en smaak voor goede dingen, neemt de Distillerie d'Indochine deel aan een traditionele productie die haar terroir het best tot uitdrukking brengt.
Sampan wordt met de hand gemaakt door middel van een duurzame productie die de traditionele Franse kunst van het distilleren koppelt aan het rijke suikerriet erfgoed van Vietnam, in samenwerking met lokale boeren die hun biologische velden met de hand oogsten.
|DEGUSTATIEKAART|
• Neus
Een diepe en levendige geur van citrusvruchten, met hints van exotische en tropische inheemse vruchten zoals mango en lychee met lang aanhoudende reminiscenties van witte bloemen.
• Mond
Sampan 43% is van nature zoet en exotisch en zal u verrassen met zijn zoetheid, tropische noten en lengte in de mond die al zijn typiciteit maakt.
Datasheet
- Land
- Vietnam
- Volume
- 0.7
- Merk
- Sampan
- Alcoholgraad
- 43°
Specifieke referenties
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
La Fabrique N°4 Fruit de la Passion - Hibiscus
Deze eenvoudige en heerlijke bereiding mengt de fruitige en zure aroma's van passievrucht met de bloemige noten van hibiscus in een perfect evenwicht. Een echt topproduct!
Foursquare Sixty Six 12Y
Foursquare Sixty Six 12 Y is een uitzonderlijke rum vervaardigd door de prestigieuze familie Seale, meesterdistilleerders van Barbados sinds vijf generaties.
Deze rum symboliseert de onafhankelijkheid van het eiland en eert 1966 met een fles versierd met het wapenschild en het nationale motto "Trots en Industrie."
Gedistilleerd bij de Foursquare Rum Distillery, is deze rum een levendig eerbetoon aan het unieke terroir van Barbados, waar de passaatwinden en het milde klimaat een uitzonderlijke rijping bevorderen.
Hee Joy VSOP Jamaica
Deze keer nodigt het merk ons uit naar Jamaica te gaan: naar de ontdekking van een zeer oude VSOP-rum om precies te zijn. Deze creatie van de Worthy Park distilleerderij heeft vier jaar in Bourbon vaten gelegen en is vervolgens naar de Cognac streek vervoerd voor een extra rijping van zes maanden in de kelders van het merk in Chevanceaux. Deze cuvée heeft dus geprofiteerd van een dubbel rijpingsproces in een tropisch en continentaal klimaat.