- Home
- Over ons
- add remove Armagnac
- add remove Calvados
- add remove Cognac
- add remove Eau de Vie
- add remove Genever
-
add
remove
Gin
- add remove Grappa
- add remove Likeur
- add remove Mezcal
- add remove Pineau
- add remove Pisco
- add remove Porto
-
add
remove
Rum
-
add
remove
Land
- La Réunion
- Guadeloupe
- Dominicaanse Republiek
- Guyana
- Indonesië
- Brasilië
- Andere
- Colombië
- Guatemala
- Filipijnen
- Panama
- Martinique
- Barbados
- Trinidad & Tobago
- Frankrijk
- Mexico
- Cuba
- El Salvador
- Indië
- Verenigd Koninkrijk
- Japan
- Jamaica
- Portugal
- Vietnam
- Verenigde Staten
- Italië
- Thailand
- Grenada
- Paraguay
- Nouvelle Zélande
- Mauritius
- BZ
- Frankrijk
- Andere
- add remove Type
- add remove Style
- add remove subcategorie
-
add
remove
Land
- add remove Tequila
- add remove Vermouth
- add remove Vodka
-
add
remove
Whisky
- add remove Andere
- BIO
- Giftpacks
- Single Cask Premium Spirits
- % Promoties %
Verjus Castel Sablon 75cl
De Verjus Merlet Castel Sablons is een uniek en traditioneel product vervaardigd door het prestigieuze Maison Merlet, bekend om zijn expertise in Cognac. Deze verjus, verkregen uit groene druiven die voor rijpheid worden geoogst, biedt een uitgesproken zuurgraad en een laag suikergehalte, waardoor het een essentieel ingrediënt is voor mixologen en chef-koks. Het veelzijdige gebruik maakt het mogelijk om citroensap, mosterd of azijn te vervangen en een zure toets toe te voegen aan een verscheidenheid aan culinaire bereidingen en cocktails.
Datasheet
- Land
- Frankrijk
- Volume
- 0.75
- Alcoholgraad
- 0°
Specifieke referenties
error Uw beoordelingswaardering kan niet worden verzonden
feedback Rapporteer reactie
check_circle Melding verzonden
error Uw opmerking kan niet worden verzonden
Schrijf uw recensie
Verjus Castel Sablon 75cl
De Verjus Merlet Castel Sablons is een uniek en traditioneel product vervaardigd door het prestigieuze Maison Merlet, bekend om zijn expertise in Cognac. Deze verjus, verkregen uit groene druiven die voor rijpheid worden geoogst, biedt een uitgesproken zuurgraad en een laag suikergehalte, waardoor het een essentieel ingrediënt is voor mixologen en chef-koks. Het veelzijdige gebruik maakt het mogelijk om citroensap, mosterd of azijn te vervangen en een zure toets toe te voegen aan een verscheidenheid aan culinaire bereidingen en cocktails.
* Verplichte velden