Land

Actieve filters

Mezcal Koch Maguey Arroqueno - 47.13%

Koch Arroqueno wordt gemaakt met wilde Arroqueno maguey (Agave Americana). Over het algemeen kan deze agave tot 20 jaar nodig hebben om te rijpen, voordat hij op traditionele wijze in een kuil wordt geroosterd.

Mezcal Koch Maguey Barril - 47.06%

Alle gecertificeerde mezcal zal de wetenschappelijke naam van de plant vermelden met de term Agave, terwijl de gebruikelijke naam die in de gemeenschap en door de producent wordt gebruikt, wordt vermeld als Maguey. Bijvoorbeeld, Maguey espadin is een Agave angustifolia.

Mezcal Koch Maguey Ensamble 4 agaves - 48.87%

Deze mezcal biedt de perfecte balans van smaken van vier distillaties van wilde agave: Cirial, Tobalá, Tobasiche en Lumbre. Cirial-agave zorgt voor een kruidige en minerale toets, terwijl Tobalá een volle body en zoetheid toevoegt. Lumbre en Tobasiche geven diepte en kruidige kenmerken. Alle smaken komen geleidelijk naar voren en zijn gemakkelijk te isoleren en te identificeren. Mezcal Koch Ensemble biedt een unieke proefervaring die moeiteloos kan wedijveren met de beste gedistilleerde dranken ter wereld.

Mezcal Koch Maguey Espadin en ODB (Jayacatlán) 46.78%

De oorsprong van de familie Koch gaat terug tot de tijd van de Mexicaanse Revolutie, toen de familie van oprichter Carlos Moreno begon in de wereld van mezcal. Vandaag de dag blijven ze groeien en zijn ze trots op hun samenwerking met meer dan 52 producentenfamilies uit 18 gemeenschappen in de staat Oaxaca, waardoor ze een internationale aanwezigheid hebben in meer dan 16 landen.

Mezcal Koch Maguey Madrecuishe - 47.53%

Madrecuishe Maguey madrecuishe (madre-cuixe, madrecuixe) is een karwinskii-agave. Het groeit voornamelijk in droge klimaten en neemt meestal een hoge, cilindrische vorm aan. Vanwege de dichte kern van de agave en het lage watergehalte heeft mezcal gemaakt van maguey madre-cuishe over het algemeen een hoge mineraliteit met plantaardige en bloemige tonen.

Mezcal Koch Maguey Mexicano - 47.3%

Maguey Mexicano (Agave rhodacantha) is ook bekend als "dobadaan" in bepaalde regio’s, wat de lokale naam in het Zapoteeks is. Hoewel de exacte aantallen onbekend zijn, wordt gespeculeerd dat er zeven of meer subvariëteiten van Maguey Mexicano bestaan, die elk verschillende kenmerken aan mezcal geven. Enkele hiervan zijn Maguey Mexicano Penca Larga, Mexicano Penca Corta, Mexicano Liso, Chontal en Amarillo Grande. Veel van deze subvariëteiten zijn planten met een zeer verschillend uiterlijk.

Mezcal Koch Maguey Tabasiche - 47.10%

Maguey tobasiche (of tobaziche) is een Agave karwinskii. Afhankelijk van de regio kunnen de namen tobaziche en largo naar dezelfde plant verwijzen.

Mezcal San Cosme

San Cosme is een ambachtelijke mezcal, gemaakt van 100% Espadin-agave, geteeld in de pittoreske regio Santiago Matatlán, Oaxaca.
Een authentieke vertegenwoordiger van de Mexicaanse traditie, deze drank vangt de essentie van Mexico in elke slok.
Sinds 2010 heeft San Cosme mezcal-liefhebbers betoverd met zijn unieke smaakprofiel en moderne flesontwerp.