Datasheet
Specifieke referenties
De Crème de Pêche de Vigne Merlet wordt gemaakt van deze zeer bijzondere variëteit, die vroeger langs de wijngaarden werd verbouwd, klein van formaat en met rood en wit vruchtvlees.
KOVAL Four Grain wordt gedistilleerd uit een mengsel van haver, gemoute gerst, rogge en tarwe. Deze whisky wordt gerijpt in zwaar verkoolde nieuwe eiken vaten uit Minnesota en gebotteld als single barrel op 47%, met behulp van geavanceerde technologieën om een nauwkeurige consistentie en kwaliteit te garanderen.
Ontdek de Pisco Barsol Mosto Verde Quebranta, een uitzonderlijke brandewijn uit Peru, geproduceerd in de Ica-vallei door Bodega Isidro.
Met 100 jaar ervaring produceert deze distilleerderij druivenbrandewijnen van ongeëvenaarde kwaliteit.
De term "Pisco" vindt zijn oorsprong in de taal van de inheemse volkeren, wat "vliegende vogel" betekent, een eerbetoon aan het culturele en historische erfgoed van deze drank.
Barsol Mosto Verde Quebranta onderscheidt zich door zijn unieke productieproces met de "Mosto Verde"-methode, waarbij de dubbele hoeveelheid druiven (voor BARSOL, 5 kg per fles) nodig is voor een ongeëvenaarde aromatische rijkdom.
Ontdek de vodka die Chopin beroemd heeft gemaakt. Chopin Potato Vodka is de meest bekroonde aardappelvodka ter wereld, met een uitgesproken aards en vol karakter dat het simpelweg de beste keuze maakt voor een martini.
Lune d’Abricot is de heropleving van een traditionele likeur, Apricot Brandy. De familie Merlet heeft verschillende abrikozenrassen geselecteerd van partnerproducenten in Roussillon, gebruikmakend van hun status en expertise als zwartebessentelers en wijnbouwers, om vruchten op optimale rijpheid te selecteren.