Geproduceerd in het hart van Réunion Island, komt deze traditionele oude rum voort uit een assemblage van een tiental eikenhouten vaten uit Limousin en Allier. Deze combinatie zorgt voor een balans tussen de kracht van rijping in de kelder en de explosie van nobele aroma’s die vrijkomen na 5 jaar in vaten. U zult een rum ontdekken met exotische tonen, een stralende rondheid en een bedwelmende lengte.
PROEFNOTITIES :
NEUS: Aroma’s van exotisch fruit, vanille, vegetale nuances, grote zachtheid in de neus.
SMAAK: Ronde en stralende smaak, exotisch fruit, gourmand expressie, tonen van gedroogd fruit en vanille.
AFDRONK: Lange en kruidige afdronk.
Datasheet
Specifieke referenties
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Laat u verleiden door Abelha Organic Cachaça Silver, een hoogwaardige Braziliaanse ambachtelijke cachaça.
Afkomstig uit de zanderige terroirs van Bahia, is deze gecertificeerde biologische cachaça het resultaat van het nauwgezette werk van een collectief van kleine boeren die ethische en duurzame praktijken volgen.
Gedurende zes maanden gerijpt in open stalen tanks, onthult Abelha Silver een rijk en complex aromatisch palet, met tonen van tropisch fruit, verse kruiden en suikerriet.
Ideaal voor het bereiden van een authentieke Caipirinha, zal deze cachaça u ook verrassen met zijn veelzijdigheid en elegantie.
PROEFNOTITIES KLEUR: Gepolijst goudNEUS: Elegante, frisse citroenschil in lagen met romige vanille en knapperige groene appelsSMAAK: Gemalen specerijen en gedroogde sinaasappelschijfjes omhuld met intense zoetheid van stevige honingAFDRONK: Romig en leerachtig met tonen van zoete vanille
Black cane maakt deel uit van het DNA van Bologna, een ras dat door distilleerders wordt vergeten.
De cuvée Old Black Cane is 3 tot 6 jaar gerijpt.
Wordt droog gedronken, met of zonder ijs.
Na 10 jaar in contact met het eikenhout begint de Armagnac de aroma's van de rijping op te nemen.