- Home
- Over ons
- add remove Armagnac
- add remove Calvados
- add remove Cognac
- add remove Eau de Vie
- add remove Genever
-
add
remove
Gin
- add remove Grappa
- add remove Likeur
- add remove Mezcal
- add remove Pineau
- add remove Pisco
- add remove Porto
-
add
remove
Rum
-
add
remove
Land
- La Réunion
- Guadeloupe
- Dominicaanse Republiek
- Guyana
- Indonesië
- Brasilië
- Colombië
- Guatemala
- Filipijnen
- Panama
- Martinique
- Barbados
- Trinidad & Tobago
- Cuba
- El Salvador
- Jamaica
- Portugal
- Vietnam
- Verenigde Staten
- Italië
- Thailand
- Grenada
- Paraguay
- Nouvelle Zélande
- Mauritius
- BZ
- Frankrijk
- Andere
- Espagne
- Andere
- Verenigd Koningkrijk
- Frankrijk
- Mexico
- Indië
- Japan
- add remove Type
- add remove Style
- add remove subcategorie
- add remove 283
-
add
remove
Land
- add remove Tequila
- add remove Vermouth
- add remove Vodka
- add remove Whisky
- add remove Andere
- BIO
- Giftpacks
- Single Cask Premium Spirits
- % Promoties %
Type
Bladnoch Vinaya
Gerijpt in een unieke combinatie van 1st fill Bourbon en 1st fill Sherryvaten voor tonen van verse appel, zoet bloemengras en hints van chocolade. 'Vinaya', een Sanskrietwoord dat respect en dankbaarheid betekent, is een eerbetoon aan de oorspronkelijke oprichters van de distilleerderij die de weg hebben gelegd, terwijl Bladnoch uitkijkt naar een opwindend nieuw tijdperk van productie en innovatie.
RebelYell Rye
Deze rebelse small batch straight rye biedt een zachte kruidige rogge smaak met genoeg ruggengraat om klassieke cocktails aan te kunnen.
Sequoia Whisky Single Malt Bio
Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld ter plaatse:
• Gemoute gerst uit de Biologische Landbouw.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lage-druk alambiek ontworpen door de distilleerder.
• 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten in de zachte sfeer van een voormalige zijdefabriek in de Vercors.
Sequoia Whisky Single Malt Tourbé Bio
Niet koud gefilterd, met natuurlijke kleur. Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld op locatie:
• Biologische gemoute gerst.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lagedrukketel die ontworpen is door de distilleerder zelf.
• 3 jaar gerijpt in eiken vaten in de zachte atmosfeer van een oude zijderupskwekerij in de Vercors.