

Specifieke referenties
Afkomstig van een zorgvuldige selectie Caribische rum, wordt Gun’s Bell geblend in onze kelders in Chevanceaux volgens een traditionele ambachtelijke methode. Vervolgens rijpt het gedurende 4 tot 6 maanden in eikenhouten vaten (afhankelijk van het weer) om houtachtige tonen, vanille, droge noten, geroosterde amandelen en rokerige accenten te ontwikkelen. Gun’s Bell onthult krachtige en smaakvolle aroma’s en laat een ongeëvenaarde stroom van smaken vrijkomen, met zowel fruitige als rokerige tonen.
Etsu Sakura Gin is een beperkte oplage die eer betoont aan de Japanse traditie van Hanami, wanneer de Japanners samenkomen in parken om te genieten van de vluchtige schoonheid van kersenbloesems, of sakura.
Deze speciale versie van Etsu Gin benadrukt sakura als het belangrijkste botanische ingrediënt, en biedt een ware ode aan de natuur, een symbool van schoonheid en vernieuwing.
Gemaakt in de Asahikawa-distilleerderij op het eiland Hokkaido, onderscheidt Etsu Sakura Gin zich door de harmonieuze balans van zijn botanicals en de zuiverheid van het water uit de Taisetsu-bergen.
De bloemige tonen van sakura vermengen zich met heldere citrusvruchten voor een gin die zowel verfrissend als verfijnd is, ideaal voor cocktails of met tonic.
Saigon Baigur is de eerste premium droge gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minhstad.
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.De gebruikte gisten werden oorspronkelijk door de distilleerderij gecreëerd om hun sake te fermenteren.Drink puur of in een cocktailKamertemperatuurPast perfect bij lychee sorbet
Limoncino Riviera dei Limoni Afkomstig van het traditionele recept van de Riviera dei Limoni aan het Gardameer, wordt deze zoete maar toch uitgesproken likeur gemaakt van citroenschilextracten.