

Deze blend met zeer weinig houtinvloed, vertoont een overwicht aan fruitige aroma's.
|DEGUSTATIEKAART|
Deze blend met zeer weinig houtinvloed, vertoont een overwicht aan fruitige aroma's, samen met een verscheidenheid aan andere smaken, waaronder pruimen, gekonfijte sinaasappelschil en kweepeer, om er maar een paar te noemen. Een rechttoe rechtaan armagnac die zeer krachtig is, maar niettemin zacht en omhullend. U kunt deze armagnac drinken als aperitief, met of zonder ijs, en ook gebruiken voor cocktails.
Datasheet
Specifieke referenties
Etsu Sakura Gin is een beperkte oplage die eer betoont aan de Japanse traditie van Hanami, wanneer de Japanners samenkomen in parken om te genieten van de vluchtige schoonheid van kersenbloesems, of sakura.
Deze speciale versie van Etsu Gin benadrukt sakura als het belangrijkste botanische ingrediënt, en biedt een ware ode aan de natuur, een symbool van schoonheid en vernieuwing.
Gemaakt in de Asahikawa-distilleerderij op het eiland Hokkaido, onderscheidt Etsu Sakura Gin zich door de harmonieuze balans van zijn botanicals en de zuiverheid van het water uit de Taisetsu-bergen.
De bloemige tonen van sakura vermengen zich met heldere citrusvruchten voor een gin die zowel verfrissend als verfijnd is, ideaal voor cocktails of met tonic.
Ryoma is de perfecte mix van Japanse uitmuntendheid en traditionele methoden. Het is uniek en verfijnd met florale en fruitige accenten.
Rum gemaakt met puur suikerriet sap, gerijpt in Japanse witte eiken vaten.
Uit een oud familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven, werd Amaro Nonino Quintessentia geboren.
De in vaten gerijpte druivenbrandewijn, Amaro Nonino Quintessentia, heeft mixologen over de hele wereld voor zich gewonnen.
Quintessentia werd gekozen om de alchemistische verwezenlijking van de puurste essentie in de generatieoverdracht van het familierecept te vieren, verkregen door Amaro te verrijken met druivenbrandewijn die minimaal 12 maanden in vaten heeft gerijpt.
De Sortilège Bosbessen is een Canadese whisky-likeur met esdoornsiroop, verrijkt met de heerlijke smaken van de beroemde wilde bosbessen uit de regio Lac Saint-Jean. Het resultaat is een opmerkelijk verfijnde likeur die zowel fruitig als licht zoet is. Het wordt het best gekoeld of met ijs geserveerd, en dankzij de rijke smaak is het ook geschikt voor koffie en cocktails. U kunt het ook puur serveren als perfecte afsluiter van een voortreffelijke maaltijd. Sortilège wordt bereid volgens een origineel recept van de afstammelingen van de eerste kolonisten van Quebec, die de whiskybrouwtechnieken van de Nieuwe Wereld meenamen en een lokaal inheems ingrediënt, esdoornsiroop, toevoegden om een echt unieke spirit te creëren.
Met 40 jaar is de stijl van de Armagnac definitief bevestigd. De kwaliteit van het gebruikte eikenhout is zeer belangrijk, want het juiste gebruik van een kwaliteitsvat brengt complexiteit en finesse in de Armagnac, elementen die definitief kunnen worden beoordeeld en gewaardeerd na 40 jaar in contact met het hout.
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap fermenteert volledig om de cider te distilleren. De dubbele distillatie vindt plaats zes maanden na het gistingsproces van de cider. De eerste distillatie van de cider geeft de petite eau van 30% vol. en het is de tweede distillatie, van de petite eau, die de Calvados oplevert.