Deze single malt is gemaakt van gemoute gerst en vervolgens twee keer gedistilleerd in een traditionele Pot Still, waarbij de onderscheidende smaken en kenmerken van de Asaka-distilleerderij naar voren komen. Na de distillatie heeft de whisky 3 jaar gerijpt in bourbonvaten, wat complexiteit en diepte toevoegt aan het smaakprofiel. Niet koud gefilterd, behoudt hij zo zijn authenticiteit en natuurlijke textuur, wat een pure en intense proefervaring biedt.
PROEFNOTITIES:
NEUS: Delicaat - Pruim, honing, vanille
SMAAK: Verrukkelijk - Sinaasappelmarmelade, vanille, hints van wentelteefjes
AFDRONK: Langdurig - Aanhoudende tonen van granen en gekonfijt fruit
Datasheet
Specifieke referenties
Uw beoordelingswaardering kan niet worden verzonden
Rapporteer reactie
Melding verzonden
Uw opmerking kan niet worden verzonden
Schrijf uw recensie
Beoordeling verstuurd
Uw beoordeling kan niet worden verzonden
Deze single malt is gemaakt van gemoute gerst en vervolgens twee keer gedistilleerd in een traditionele Pot Still, waarbij de onderscheidende smaken en kenmerken van de Asaka-distilleerderij naar voren komen. Na de distillatie heeft de whisky 3 jaar gerijpt in bourbonvaten, wat complexiteit en diepte toevoegt aan het smaakprofiel. Niet koud gefilterd, behoudt hij zo zijn authenticiteit en natuurlijke textuur, wat een pure en intense proefervaring biedt.