- Home
- Over ons
- add remove Armagnac
- add remove Calvados
- add remove Cognac
- add remove Eau de Vie
- add remove Genever
-
add
remove
Gin
- add remove Grappa
- add remove Likeur
- add remove Mezcal
- add remove Pineau
- add remove Pisco
- add remove Porto
-
add
remove
Rum
-
add
remove
Land
- La Réunion
- Guadeloupe
- Dominicaanse Republiek
- Guyana
- Indonesië
- Brasilië
- Andere
- Colombië
- Guatemala
- Filipijnen
- Panama
- Martinique
- Barbados
- Trinidad & Tobago
- Frankrijk
- Mexico
- Cuba
- El Salvador
- Indië
- Verenigd Koninkrijk
- Japan
- Jamaica
- Portugal
- Vietnam
- Verenigde Staten
- Italië
- Thailand
- Grenada
- Paraguay
- Nouvelle Zélande
- Mauritius
- BZ
- Frankrijk
- Andere
- add remove Type
- add remove Style
- add remove subcategorie
-
add
remove
Land
- add remove Tequila
- add remove Vermouth
- add remove Vodka
-
add
remove
Whisky
- add remove Andere
- BIO
- Giftpacks
- Single Cask Premium Spirits
- % Promoties %
Pisco Barsol Quebranta 4L
PROEFNOTITIES NEUS Peer, rode appels, vers gemaaid gras, aangevuld met tonen van gedroogde vruchten en gebak, verse room en cacao, alles met delicate citrusnoten. SMAAK Rijpe peer, rode appels, rode druiven, citrusnoten, geroosterde amandelen, walnoten en pecannoten, donkere chocolade, granen, gedroogde abrikoos en rijpe donkere vruchten. PISCO SOUR 3 oz. BarSol Pisco Puro Quebranta 1 oz. vers limoensap 1 oz. rietsuikersiroop 1 1/2 oz. eiwit Angostura Aromatische BittersVoeg in een shaker alle ingrediënten toe, behalve de bitters. Droogschud gedurende 30 seconden om het eiwit te emulgeren. Voeg 4-5 ijsblokjes toe en schud nog eens 30 seconden om de inhoud te koelen. Dubbel zeven in een gekoeld glas. Garneer met 1 tot 3 druppels Angostura Aromatische Bitters op het schuim.
PROEFNOTITIES
NEUS Peer, rode appels, vers gemaaid gras, aangevuld met tonen van gedroogde vruchten en gebak, verse room en cacao, alles met delicate citrusnoten.
SMAAK Rijpe peer, rode appels, rode druiven, citrusnoten, geroosterde amandelen, walnoten en pecannoten, donkere chocolade, granen, gedroogde abrikoos en rijpe donkere vruchten.
PISCO SOUR
3 oz. BarSol Pisco Puro Quebranta
1 oz. vers limoensap
1 oz. rietsuikersiroop
1 1/2 oz. eiwit Angostura Aromatische Bitters
Voeg in een shaker alle ingrediënten toe, behalve de bitters.
Droogschud gedurende 30 seconden om het eiwit te emulgeren.
Voeg 4-5 ijsblokjes toe en schud nog eens 30 seconden om de inhoud te koelen.
Dubbel zeven in een gekoeld glas.
Garneer met 1 tot 3 druppels Angostura Aromatische Bitters op het schuim.
Datasheet
- Land
- Peru
- Volume
- 0.7
- Alcoholgraad
- 41.3°
Specifieke referenties