Pisco Barsol Quebranta 4L

PROEFNOTITIES NEUS Peer, rode appels, vers gemaaid gras, aangevuld met tonen van gedroogde vruchten en gebak, verse room en cacao, alles met delicate citrusnoten. SMAAK Rijpe peer, rode appels, rode druiven, citrusnoten, geroosterde amandelen, walnoten en pecannoten, donkere chocolade, granen, gedroogde abrikoos en rijpe donkere vruchten. PISCO SOUR 3 oz. BarSol Pisco Puro Quebranta 1 oz. vers limoensap 1 oz. rietsuikersiroop 1 1/2 oz. eiwit Angostura Aromatische BittersVoeg in een shaker alle ingrediënten toe, behalve de bitters. Droogschud gedurende 30 seconden om het eiwit te emulgeren. Voeg 4-5 ijsblokjes toe en schud nog eens 30 seconden om de inhoud te koelen. Dubbel zeven in een gekoeld glas. Garneer met 1 tot 3 druppels Angostura Aromatische Bitters op het schuim.

PROEFNOTITIES

NEUS Peer, rode appels, vers gemaaid gras, aangevuld met tonen van gedroogde vruchten en gebak, verse room en cacao, alles met delicate citrusnoten.

SMAAK
Rijpe peer, rode appels, rode druiven, citrusnoten, geroosterde amandelen, walnoten en pecannoten, donkere chocolade, granen, gedroogde abrikoos en rijpe donkere vruchten.

PISCO SOUR

3 oz. BarSol Pisco Puro Quebranta
1 oz. vers limoensap
1 oz. rietsuikersiroop
1 1/2 oz. eiwit Angostura Aromatische Bitters


Voeg in een shaker alle ingrediënten toe, behalve de bitters.
Droogschud gedurende 30 seconden om het eiwit te emulgeren.
Voeg 4-5 ijsblokjes toe en schud nog eens 30 seconden om de inhoud te koelen.
Dubbel zeven in een gekoeld glas.
Garneer met 1 tot 3 druppels Angostura Aromatische Bitters op het schuim.

MH3499

Datasheet

Land
Peru
Volume
0.7
Alcoholgraad
41.3°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.