

Sao Can 20 Reserva Original staat voor een ervaring van uitmuntendheid die niet over het hoofd mag worden gezien, een goed uitgebalanceerde blend van zorgvuldig gerijpte rum, met tonen van tabak en een kruidige geur die je meeneemt naar een authentiek Cuba. Slok voor slok te genieten, zonder haast.
Datasheet
Specifieke referenties
Samengesteld uit rum uit Brits Guyana, Barbados en Trinidad en Tobago, is de "Caribbean" blend vol aroma's. De rum wordt 3 tot 5 jaar gerijpt in Bourbon-vaten in het Caribisch gebied, daarna geïmporteerd naar Europa en zorgvuldig geproefd om deel uit te maken van de uiteindelijke blend.
Rum & Cane Regionale Rums nodigt u uit om de wereld van rum te verkennen
Ontdek ze via de vijf belangrijkste rumproducerende regio's.
Elke regionale expressie bevat twee met de hand geselecteerde rums, samengebracht om het unieke karakter van de regio te belichamen.
Bolivië is een van 's werelds grootste producenten van cocabladeren en tabak. Deze aroma's hebben onze Gran Chaco Bolivia rum geïnspireerd. Voor het ontwerp van onze fles lieten we ons inspireren door de rijke geschiedenis van Bolivia, met name de Tiwanaku-site. Tussen mystieke accenten die Inca-rituelen en -ceremonies vertegenwoordigen, vindt u verwijzingen naar de sjamanen uit de regio, die vereerd worden om hun kennis en bedwelmende bereidingen. Ook de motieven van rituele vazen, ceremoniële maskers en andere elementen van heilige plaatsen zijn terug te vinden. Tot slot symboliseert de paarse kleur, geassocieerd met mystiek en religie, spiritualiteit en toegang tot het goddelijke.
Cihuatan Indigo 8 Y is een ware uitnodiging tot reizen, een levendig eerbetoon aan de cultuur en het erfgoed van de Maya-beschaving van El Salvador.
Deze unieke cuvée dankt zijn naam aan de indigo kleur, een essentieel onderdeel van het beroemde "Maya blauw," een tint die te vinden is op de fresco's van oude tempels begraven in de jungle.
Gedistilleerd en gerijpt in het hart van de Cihuatán-vallei, onthult deze rum alle authenticiteit en rijkdom van een onbekend terroir.
Elke fles is versierd met Maya-iconografie, getuigend van de diepe geschiedenis en traditie van deze beschaving.
Deze beperkte editie is gerijpt in ex-bourbon vaten en vaten uit de oceaanstreek Charente ten noorden van Bordeaux.
De appels worden gemengd, geplet en geperst. Het appelsap wordt meteen uitgegist tot cider die wordt gedistilleerd. De dubbele distillatie vindt 6 maanden na de gisting plaats. De eerste distillatie geeft de "petite eau" van 30% van het volume en het is de tweede distillatie, die van de "petite eau" die de Calvados oplevert.
Rijping: Minimaal twee jaar. In geroosterde eiken vaten van 400 liter, waarvan 50% nieuw.