Kristalhelder, zacht en rond met tonen van rozenblaadjes en kersenpitten.
Kristalhelder, zacht en rond met tonen van rozenblaadjes en kersenpitten.
De frisheid van het boeket doet denken aan het moment van het persen van de most. Het moet worden geserveerd op ongeveer 12°C of in een gekoeld glas, open als een tulpenkelk.
Voor het proeven, laat het een paar minuten in het glas rusten voor zuurstofopname; de aroma's worden versterkt.
Gedronken of geslurpt aan het einde van een lunch of op elk moment van de dag, is het een bron van echt genot!
Grappa Nonino Monovitigno Merlot kan aan risotto worden toegevoegd om het aroma te verbeteren met een of twee eetlepels na het roosteren van de rijst.
Datasheet
Specifieke referenties
Aerolite Lyndsay is een tien jaar oude geturfde single malt van een geheime distilleerderij op Islay. Onze blenders presenteren het beste van de drank door het in bourbonvaten en Spaanse eiken sherryvaten te laten rusten.
L'Absinthe Verte NV is een moderne absint die inspiratie haalt uit traditionele Franse recepten, terwijl het een gedurfde eigentijdse toets toevoegt.
Gecreëerd door George Rowley in 2008, is deze absint geïnspireerd door onderzoek dat is uitgevoerd in de Schimmel Library, de oudste kruidkundige bibliotheek in Europa.
Hoewel de klassieke ingrediënten van absint, zoals alsem, venkel en steranijs, goed vertegenwoordigd zijn, voegen meer innovatieve elementen zoals natuurlijke vanille uit Madagaskar en cacaobonen een unieke zoetheid en complexiteit toe. De naam "Envy" (NV) roept gevoelens van passie, verlangen en bewondering op—een drank die zo begeerd is dat het afgunst oproept bij degenen die hem nog niet geproefd hebben.
Eeuwenlang hebben de woelige wateren van de Atlantische Oceaan niet alleen het karakter van de inwoners van Islay gevormd, maar ook het karakter van hun beroemde whisky’s. In veel opzichten weerspiegelt deze fijne malt het karakter van de mensen van Islay – sterk maar zachtaardig, warm maar soepel, met een rijpheid die verder gaat dan zijn jaren. Robuuste turf, met die onvergelijkbare adem van de kust,
Uit een oud familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven, werd Amaro Nonino Quintessentia geboren.
De in vaten gerijpte druivenbrandewijn, Amaro Nonino Quintessentia, heeft mixologen over de hele wereld voor zich gewonnen.
Quintessentia werd gekozen om de alchemistische verwezenlijking van de puurste essentie in de generatieoverdracht van het familierecept te vieren, verkregen door Amaro te verrijken met druivenbrandewijn die minimaal 12 maanden in vaten heeft gerijpt.