

Datasheet
Specifieke referenties
De Double Barrel Irish Whiskey van Glendalough begint zijn rijpingsproces in met vlammen verkoolde Amerikaanse eiken ex-bourbonvaten. Hij wordt afgerond in Oloroso-vaten uit Montilla, een klein stadje gelegen in de glooiende heuvels van het Spaanse platteland. Glendalough koos de bodega, de vloeistof, de vaten en de kuiper in deze regio van Spanje om een gevoel van terroir te bieden, gevangen in de vloeistof wanneer we onze whiskey in deze langzaam geroosterde vaten plaatsen om te rijpen. Deze speciaal geselecteerde vaten, gecombineerd met een deskundige afwerking, geven een rijke en complexe smaak aan onze Double Barrel Irish Whiskey.
10 jaar is de magische leeftijd voor een rum. Hij staat dan aan het firmament van zijn evolutie. Met zijn sterke karakter en houtachtige zoetheid zal hij de meest veeleisende fijnproevers veroveren.
1792 is het jaar waarin Kentucky een staat werd, als erkenning voor het belang van de Bluegrass-staat als de bakermat van bourbon. Onze 1792-uitingen omvatten onze Small Batch Bourbon, die met precisie en vakmanschap wordt gemaakt, en onze Limited Edition Expressions, die zeldzame en speciale whisky’s zijn die werkelijk onderscheidend en buitengewoon zijn.
Brazilië staat bekend als een van 's werelds grootste producenten van cacao en koffie. Het was dan ook vanzelfsprekend om deze tonen te koppelen aan onze Gran Chaco Brazil rum. Het ontwerp van de fles is geïnspireerd op de Braziliaanse fauna: de patronen stellen enkele van de meest iconische dieren van het land voor. De groene kleur is gekozen om het land te vertegenwoordigen en het natuurlijke leefgebied van zijn fauna te suggereren.
L'Absinthe Verte NV is een moderne absint die inspiratie haalt uit traditionele Franse recepten, terwijl het een gedurfde eigentijdse toets toevoegt.
Gecreëerd door George Rowley in 2008, is deze absint geïnspireerd door onderzoek dat is uitgevoerd in de Schimmel Library, de oudste kruidkundige bibliotheek in Europa.
Hoewel de klassieke ingrediënten van absint, zoals alsem, venkel en steranijs, goed vertegenwoordigd zijn, voegen meer innovatieve elementen zoals natuurlijke vanille uit Madagaskar en cacaobonen een unieke zoetheid en complexiteit toe. De naam "Envy" (NV) roept gevoelens van passie, verlangen en bewondering op—een drank die zo begeerd is dat het afgunst oproept bij degenen die hem nog niet geproefd hebben.