De zongele kleur wordt uitsluitend bepaald door de infusie van bloemen, fruit en wortels. Een frisse, levendige en 100% natuurlijke aperitief.
Fris, citrusachtig, floraal, The Nonino Botanical Drink Aperitif is een infusie van planten die bij lage temperatuur zijn gedroogd om aroma's en kleuren intact te houden en u een 100% plantaardig aperitief te bieden, verrijkt met Fragolino Monovitigno druivenbrandewijn van de Nonino-wijngaard.
The Nonino Botanical Drink Aperitif won in 2021 en 2022, gedurende twee opeenvolgende jaren, de prijs voor "Beste Internationale Aperitief van het Jaar" van de Meininger Prijs.
Fris, fruitig met citrusnoten en hints van bessen, licht bitter.
Datasheet
Specifieke referenties
Geselecteerde en ontsteelde marc, verse en zachte Moscato-druiven geoogst in geschikte gebieden.
Mikolasch Single Farm Vodka is een ware hulde aan het Oekraïense landbouwambacht.
Gedistilleerd uit biologische maïs die op een enkele boerderij in de regio Volyn, Oekraïne, wordt verbouwd, zet deze vodka zijn unieke terroir in de schijnwerpers, met een combinatie van zuiverheid en eenvoud.
Dankzij het gebruik van lokaal bronwater en hoogwaardige maïsdistillaten onderscheidt deze vodka zich door zijn verfijning en authentieke karakter.
Internationaal bekroond, vertegenwoordigt het een heropleving van de Oekraïense traditie in de wereld van sterke dranken.
Uit een oud familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven, werd Amaro Nonino Quintessentia geboren.
De in vaten gerijpte druivenbrandewijn, Amaro Nonino Quintessentia, heeft mixologen over de hele wereld voor zich gewonnen.
Quintessentia werd gekozen om de alchemistische verwezenlijking van de puurste essentie in de generatieoverdracht van het familierecept te vieren, verkregen door Amaro te verrijken met druivenbrandewijn die minimaal 12 maanden in vaten heeft gerijpt.
Etsu is een van de eerste Japanse gins op de markt. Etsu betekent "PLEZIER" in het Japans. Deze gin werd ontwikkeld door de Asahikawa-distilleerderij in Hokkaido, volgens het verhaal van een eeuwenoud Aziatisch recept dat verschillende kruiden, specerijen en citrusvruchten vereist, waarvan sommige alleen in Azië te vinden zijn (bessen, pepers, citrusvruchten…). De bijzonderheid van Etsu gin zit in de blijvende aanwezigheid van sinaasappelschillen en yuzu, die gele citrusvrucht die erg populair is in Azië.
Gemaakt in Guatemala, is Botran Ki' een uitzonderlijke rum, vervaardigd uit virgin suikerriet honing, een nobele basis die het een unieke aromatische rijkdom geeft. Deze rum is het resultaat van dynamische veroudering, waarbij de rum zorgvuldig gerijpt wordt in een aangepast solera-systeem, wat zorgt voor een perfecte harmonie tussen jeugd en rijpheid. Met een afwerking in zoete wijnvaten, met name vaten die Moscatel hebben bevat, biedt Botran Ki' opmerkelijke zoetheid en rondheid, terwijl het een authentiek aromatisch profiel behoudt zonder toegevoegde suiker. Het is even geschikt voor pure proeverijen als voor het maken van verfijnde cocktails, en biedt zo grote veelzijdigheid aan barmannen en wijnverkopers.