

Indian Summer bevat de kostbare specerij saffraan, die onze gin een warme, rijke aromatische smaak en een goudgele tint geeft, die doet denken aan een zinderende zomerdag.
Onze schone, smaakvolle gin bevat zorgvuldig geselecteerde aromatische en diverse botanische ingrediënten: engelwortelbast, amandelen, korianderzaad, cassia, jeneverbessen, citroenschil, zoethoutwortel, saffraan, orriswortel en sinaasappelschil
Smaaknotities
Neus - Een zachte en evenwichtige neus van citrusvruchten, koriander, citroenschil en saffraan.
Smaak - Zacht en zoet met gekruide sinaasappelschil, koriander, roze peperkorrels en citroenschil gewikkeld in een deken van saffraan.
Afdronk - Rijk en verwarmend
Datasheet
Specifieke referenties
Ontdek de Yamazakura Blended, een echte parel van de Sasanokawa Shuzo-distilleerderij.
Deze Japanse whisky belichaamt perfect de kunst van het blenden met een verfijning en complexiteit die de meest veeleisende kenners zullen bekoren.
De naam "Yamazakura," die "Yama" (berg) en "Sakura" (kersenbloesem) combineert, roept al de vergankelijke en majestueuze schoonheid van Japanse landschappen op.
Gerijpt in bourbonvaten, valt deze blend van vier malt- en graanwhisky's op door zijn perfecte balans en betoverende aroma's.
De gerijpte Canteiro Madeira-vaten, afkomstig van de Afrikaanse kust en die versterkte Madeira-wijn hebben bevat, nemen intense aroma's en smaken op en geven deze door, gevormd door de hitte en het tropische klimaat van hun oorsprongsgebied.
Eeuwenlang hebben de woelige wateren van de Atlantische Oceaan niet alleen het karakter van de inwoners van Islay gevormd, maar ook het karakter van hun beroemde whisky’s. In veel opzichten weerspiegelt deze fijne malt het karakter van de mensen van Islay – sterk maar zachtaardig, warm maar soepel, met een rijpheid die verder gaat dan zijn jaren. Robuuste turf, met die onvergelijkbare adem van de kust,
Alle smaken van de Provence, de specerijen uit verre landen, de rondheid van vanille, de romigheid en zoetheid van drop, de accenten van munt en peper brengen karakter en complexiteit.
Dit is zeker de beste leeftijd voor Armagnac liefhebbers die vurigheid en rijpheid waarderen.