Lijst van producten op merk SEQUOIA
Sequoia Whisky Single Malt 10.23 Bio
Een tonische mineraliteit die het terroir van de Vercors weerspiegelt en in 2023 het 10-jarig jubileum van de distilleerderij markeert. Zijn eigenheid: rijping in nieuwe acaciahouten vaten. Licht zoute tonen gaan samen met accenten van verse mout, acaciabloemen en specerijen (grijze peper, zoete paprika).
Sequoia Whisky Single Malt Bio
Gebrouwen, gefermenteerd, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld ter plaatse:
• Gemoute gerst uit de Biologische Landbouw.
• Gebrouwen met bronwater uit de Vercors.
• Gedistilleerd bij 50°C in een lage-druk alambiek ontworpen door de distilleerder.
• 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten in de zachte sfeer van een voormalige zijdefabriek in de Vercors.
Sequoia Whisky Single Malt Bio Cuvée Je Dessine
CuVée Je Dessine LiquiDeMooie ontmoetingen, rustig zoemende stillevens, een geheime ingang en vaten aan het einde van de trap.einde van de trap... Het is er allemaal. Kom langs bij de Distilleerderij en je kunt de originele tekening van onze vriend JDL zien: collage,krijt, viltstift, inkt, materialen, tederheid, vriendschap zoals de whisky die je gaat proeven...De neus is bewust gulzig en fruitig, rijke smaken van kersenlikeur en gebak van de ''ForêtBos''.Na beluchting verschijnt de frisheid, onderstreept door lichte accenten van verse munt en eucalyptus.De gebruikelijke aroma's van rum op basis van zuiver rietsap vermengen zich vervolgens op aangename wijze met de secundaire aroma'svan de whisky.Het gehemelte is rijk en gestructureerd, heerlijk wrang en mineraal. De afdronk is g...
Sequoia Whisky Single Malt Signature Bio
Drukt alle complexiteit en verfijning van destillatie bij lage temperatuur uit. Krachtige tonen van verse mout gecombineerd met subtiele hints van gedroogde bloemen en witte vruchten (peer, kweepeer). Een precieze en zachte smaak, met een vleugje subtiel gezouten honing.
Sequoia Whisky Single Malt Tourbé Reserve Bio
De subtiel rokerige noten vermengen zich met die van gedroogde bloemen. Malt 35PPM. Een mooie spanning tussen het minerale karakter van het water van de Vercors en de zoute smaak van gastronomische rook met kruidige smaken. Een subtiele en elegante benadering van de wereld van geturfde whisky's.