Lijst van producten op merk CANERO

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Canero Cognac Finish

Rhum CAÑERO Cognac Finish is het resultaat van een meesterlijke formule waarbij spirits zijn betrokken die meer dan 10 jaar in het Caribisch gebied in Bourbon-vaten hebben gerijpt, gecombineerd met basisrums met minstens 7 jaar rijping en andere spirits uit onze kelder. Ze worden allemaal samen gerijpt in Franse eiken vaten die eerder Cognac hebben bevat. Een harmonieuze en ongewone blend, die zeker de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren. De Cognac Rhum CAÑERO is persoonlijk gecreëerd door de grote RUMMEESTER JUAN ALBERTO ALVAREZ, een professional met uitgebreide ervaring in de kunst van rum, ontwikkeld in gerenommeerde distilleerderijen in het hele Caribisch gebied.

Canero Malt Whisky Finish

De rum wordt gerijpt volgens het solera-proces dat vaak wordt gebruikt voor sterke dranken. Daarbij worden vaten met oudere distillaten aangevuld en vermengd met jongere distillaten uit andere vaten, terwijl het “angel’s share” zijn deel opeist. Vervolgens worden de geblende rums opnieuw gedurende minstens 6 maanden gerijpt in Single Malt Scotch Whisky eiken vaten. Daarna wordt de rum gebotteld. “Rum Cañero Finished Malt Scotch Whisky” werd persoonlijk gecreëerd door de grote RUM MASTER JUAN ALBERTO ALVAREZ, een professional met een enorme ervaring in de kunst van rum, ontwikkeld binnen zeer gerenommeerde distilleerderijen in de hele Caraïben.

Canero Sauternes Finish

De Cañero Sauternes rumvat-afwerking wordt dubbel gerijpt na het mengen in witte eikenhouten vaten die worden gebruikt om zoete wijn uit de Sauternes-regio in Frankrijk te rijpen. Na ongeveer 9 maanden in deze vaten doorgebracht te hebben, mengt de rum zijn karakter met de zoete tonen van de Sauternes-wijn, waardoor het een zeer drinkbare spirit wordt, gewaardeerd door zowel nieuwkomers als kenners.

Canero Sherry Cream Cask Finish

De Cañero Sherry Cream Cask Finish rum : wordt geproduceerd volgens de eeuwenoude recepten van Dominicaanse rum die generaal Máximo Gómez graag dronk tijdens zijn campagnes in de Cubaanse Onafhankelijkheidsoorlog, gecombineerd met het exclusieve dubbele rijpingssysteem van deze rum in Sherry-vaten, wat CAÑERO zijn unieke zoetheid en complexiteit geeft.