Canero Malt Whisky Finish

De rum wordt gerijpt met behulp van de solera-methode voor het rijpen van sterke dranken, waarbij de vaten met oudere sterke dranken worden "bijgevuld" en gemengd met jongere sterke dranken uit andere vaten naarmate de engelenaandeel zijn tol eist. Vervolgens worden de gemengde rums opnieuw gerijpt in eiken vaten van Single Malt Scotch Whisky gedurende minstens 6 maanden. Tegen de tijd dat de rum wordt gebotteld.

PROEFNOTITIES

NEUS: Schone geur van in eiken gerijpte runoff, aromatische tonen van geroosterde mout, correcte balans tussen de componenten, aromatisch suikerriet en gemoute gerst, zeer goed gerijpt.

SMAAK: Lichtzoete smaak van mout, gebalanceerd en zacht, blijft oprecht, goed ontwikkeld, smaak van goed bewerkt hout en goed geïntegreerd met de geroosterde mout en suikerriet-eau

RHUM267

Datasheet

Land
Dominicaanse republiek
Volume
0.7
Merk
Canero
Alcoholgraad
43°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.