Onze biologische wodka wordt geproduceerd in de Camargue, in het zuiden van Frankrijk, in een uitgestrekt beschermd gebied waar paarden, flamingo's en stieren eeuwenlang vrij hebben geleefd. Het wordt uitsluitend gemaakt van zachte tarwe die biologisch van het landgoed wordt verbouwd. De smaakeigenschappen van onze tarwe variëren elk seizoen, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden van het jaar. De controle-instantie ECOCERT verklaart dat de Vodka "Grands Domaines" de regels van de biologische productie tijdens het hele productieproces respecteert. Domaines Francis Abécassis Single Estate: Onafhankelijke producent van biologische Cognac, Vodka en Gin Terroir: 130 hectare grond in de Camargue-regio voor de productie van biologische granen en 370 hectare wijnstokken in Ch...
Onze biologische wodka wordt geproduceerd in de Camargue, in het zuiden van Frankrijk, in een uitgestrekt beschermd gebied waar paarden, flamingo's en stieren eeuwenlang vrij hebben geleefd. Het wordt uitsluitend gemaakt van zachte tarwe die biologisch van het landgoed wordt verbouwd. De smaakeigenschappen van onze tarwe variëren elk seizoen, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden van het jaar. De controle-instantie ECOCERT verklaart dat de Vodka "Grands Domaines" de regels van de biologische productie tijdens het hele productieproces respecteert. Domaines Francis Abécassis Single Estate: Onafhankelijke producent van biologische Cognac, Vodka en Gin Terroir: 130 hectare grond in de Camargue-regio voor de productie van biologische granen en 370 hectare wijnstokken in Charente Grondstof: Biologische zachte wintertarwe Distillatie: Column stills Biologische certificering: Ecocert Beschikbare formaten: 5cl - 70cl Verpakking: 6 flessen van 70 cl per doos
PROEFNOTITIES
NEUS : Zijn finesse en frisheid benadrukken zijn oorsprong met tonen van tarwekorrels geassocieerd met een citroenachtige peperige toets.
MOOD : Na een intrede in de mond, alles in delicatesse en zachtheid, onthult zijn rondheid geassocieerd met een gecontroleerde kracht zijn zuiverheid, zijn oorsprong. Kruidige, zoete tonen van citrusschil en bloemen verlengen deze smaak.
Datasheet
Specifieke referenties
Amazonian Gin Company is een premium gedistilleerde gin gemaakt met extraneutrale suikerriet, gedistilleerd met jeneverbessen uit Macedonië en een zorgvuldige selectie van vers fruit en plantaardige ingrediënten uit het Amazonegebied, geoogst door boeren uit de Amazone.
Een toevoeging aan het Finlaggan-assortiment uit 2015, genaamd Eilean Mor (degenen onder u die de geografie van Islay kennen, zullen die naam kennen). Deze uitdrukking is gebotteld op een iets hogere sterkte dan andere Finlaggan-releases (uiteraard exclusief de Cask Strength). De whisky komt van een geheime distilleerderij op Islay - Het is een goed bewaard geheim welke...
Barsol Primero Quebranta is een juweel onder de Peruaanse piscos, gemaakt van de Quebranta-druif, de meest verbouwde druif in Peru.Deze pisco valt op door zijn zuiverheid, levendigheid en voortreffelijke aroma's van rijpe peer en gedroogde vruchten.Zijn aromatische complexiteit wordt versterkt door subtiele nuances van verse kruiden en citrus.Afkomstig uit de Ica-vallei, weerspiegelt deze spirit perfect de traditie en toewijding van Peru aan het produceren van internationaal gerenommeerde pisco.Ambachtelijke productie bij de Bodega San Isidro zorgt ervoor dat deze pisco wordt gedistilleerd in eeuwenoude koperen ketels, wat een ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning garandeert.
Chopin Potato Vodka is van nature glutenvrij en 's werelds meest bekroonde aardappelwodka. Zijn unieke romige en volle smaakprofiel maakt het een geweldige stand-alone wodka, ideaal om puur te drinken of in martini's en cocktails.
Dolin Red Vermouth heeft een lange geschiedenis van succes en onderscheidingen. Het recept is nog intact en is een van onze schatten. Dolin Red Vermouth is een aperitief op basis van witte wijn, erkend als een van de beste vermouths. Het is gemaakt van Chambéry planten en fijne wijnen uit de regio.
In 1881 werd in de Savoie de witte versie van vermout gecreëerd. Zoet en aromatisch, onze vermout uit Chambéry leent zich perfect voor alle delicatessen, en blijft het tijdloze symbool van opperste elegantie.