

Datasheet
Specifieke referenties
De Crème van Wilde Aardbei van Merlet combineert twee fruitsoorten die elkaar aanvullen en zorgen voor rijkdom en complexiteit. De familie Merlet werkt samen met partnerproducenten om een constante kwaliteit te garanderen. Dankzij hun status als zwartebessentelers en wijnbouwers kan de familie Merlet in gesprek gaan met deze producent-leveranciers en hun expertise inzetten om fruit met optimale rijpheid te selecteren.
Een tweede speciale editie van zijn Grappa Stravecchia, Le Diciotto Lune. Riserva Botte Porto is het resultaat van een extra rijping van achttien maanden in een beperkt aantal geselecteerde vaten die vroeger werden gebruikt voor de rijping van portwijn. De verdere rijping zorgt voor een scherper Grappa-Hout contrast en een fruitig aroma van het Port vat. Een unieke combinatie van sensaties.
Grappa van een enkele druivensoort met een verfijnd en elegant aroma en een intense, droge smaak. Het wordt verkregen door bain-marie distillatie van Chardonnay-druivenmost in een discontinu distilleerapparaat, en vervolgens gerijpt in kleine eikenhouten vaten van 225 liter gedurende een periode van minimaal 36 maanden, waarin de meester-distilleerder de ontwikkeling van de blend nauwlettend volgt en de geuren en aroma's controleert om een optimale balans te bereiken.
BARSOL Pisco wordt geproduceerd in de Bodega San Isidro. Alle druiven die voor BARSOL Pisco worden gebruikt, worden geteeld op eigen bedrijfsterreinen rondom de Bodega. De Bodega kan bogen op bijna 100 jaar ervaring in de productie van pisco van hoge kwaliteit.BARSOL Selecto Acholado pisco heeft een grote mengbaarheid en werkt in cocktails zoals Pisco Sour, Capitán, Chilcano of elke andere moderne pisco-drankcreatie. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit heeft BARSOL Selecto Acholado vele prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden in Peru en over de hele wereld. Het is een pisco van grote harmonie, evenwicht en briljantheid.
Le Philtre Lapis Lazulli is veel meer dan zomaar een wodka; het is een sensorische ervaring, een ode aan kunst en milieuvriendelijkheid.
Gecreëerd door de broers Charles en Frédéric Beigbeder, in samenwerking met Guillaume Rappeneau, wordt deze premium Franse wodka geproduceerd in de Cognac-regio.
Le Philtre combineert de ambachtelijke traditie van Charentais koperen ketels met een moderne en milieuvriendelijke aanpak. Het is gemaakt van Italiaanse biologische tarwe en bevat geen toegevoegde suiker, waardoor het 100% natuurlijk is.
De bijzonderheid van deze beperkte oplage ligt in de diepblauwe fles, gemaakt van gerecycled glasafval, als eerbetoon aan de kunstenaar Yves Klein.