

Datasheet
Specifieke referenties
Dubbel gedistilleerd in potstills en vervolgens gerijpt in Sakura-eiken vaten, de beroemde en iconische Japanse kersenboom. Vaak gebruikt als een metafoor voor de vergankelijkheid van schoonheid en het leven, is het altijd een bron van inspiratie geweest voor Japanse kunstenaars.
Compagnie des Indes lanceert The Great Whites, een reeks uitzonderlijke witte rumsoorten. Ze worden zorgvuldig geselecteerd van over de hele wereld om de meest aromatische en smaakvolle witte rum in de kijker te zetten. Suikerrietsap of melasse, pot still of column still, deze rumsoorten kunnen in stijl en herkomst variëren, maar delen hetzelfde levendige karakter.
Een innovatieve en verleidelijke gin, handgemaakt van 's werelds zeldzaamste citrusvruchten. We doken diep in de wereld van citrus en kozen voor een eerbetoon aan de drie genetische voorouders van alle citrusvruchten, de pomelo, mandarijn en citroen.
YAMAZAKURA: Letterlijk "Kersenbloesem van de Bergen", belichaamt het de essentie van de natuurlijke schoonheid en de eeuwenoude vakmanschap van Japan. Deze blend is het resultaat van de harmonieuze combinatie van vier whisky's die zorgvuldig in bourbonvaten zijn gerijpt. Het profiel verleidt met een delicate zachtheid in de neus, een lichte en zijdezachte smaak en een heerlijk afgeronde afdronk. Een echte uitnodiging om de kunst van Japanse whisky in al zijn pracht te ontdekken. De set bevat een fles van 50cl en 6 herbruikbare stenen ijsblokjes. Deze natuurstenen, ideaal om uw whisky te koelen zonder verdunning, voegen een ecologische en verfijnde toets toe aan de proefervaring.
Grappa met een verfijnd en uitgesproken aroma en een betoverende smaak, zij is harmonieus en aanhoudend in de mond. Zij wordt verkregen door bain-marie distillatie van Amarone-druivendraf (Corvina, Rondinella, Molinara) in een discontinu distilleerapparaat, en vervolgens gerijpt in kleine eikenhouten vaten van 500 liter gedurende een periode van minstens 36 maanden. Gedurende deze tijd volgt de meester-distilleerder nauwgezet de evolutie van de blend en controleert de geuren en aroma's om een optimale balans te bereiken.
Grappa van een enkele druivensoort met een verfijnd en elegant aroma en een intense, droge smaak. Het wordt verkregen door bain-marie distillatie van Chardonnay-druivenmost in een discontinu distilleerapparaat, en vervolgens gerijpt in kleine eikenhouten vaten van 225 liter gedurende een periode van minimaal 36 maanden, waarin de meester-distilleerder de ontwikkeling van de blend nauwlettend volgt en de geuren en aroma's controleert om een optimale balans te bereiken.