

Het is het kleinste perceel van het domein, waar Rode Suikerriet wordt geteeld volgens de regels van de biologische landbouw. Dit perceel is goed blootgesteld aan zonlicht. Het suikerriet wordt met de hand verwerkt in elke fase, behalve de oogst, die mechanisch gebeurt. Deze 100% Rode Suikerriet agricole witte rum heeft 12 maanden gerijpt in roestvrijstalen vaten en is vervolgens gebotteld na reductie tot 55°.
PROEFNOTITIES
De tonen van citrus, suikerriet, ijzerkruid en groene thee zullen een diepe indruk op u maken en een tedere herinnering achterlaten.
Datasheet
Specifieke referenties
Het is het kleinste perceel van het domein, waar Rode Suikerriet wordt geteeld volgens de regels van de biologische landbouw. Dit perceel is goed blootgesteld aan zonlicht. Het suikerriet wordt met de hand verwerkt in elke fase, behalve de oogst, die mechanisch gebeurt. Deze 100% Rode Suikerriet agricole witte rum heeft 12 maanden gerijpt in roestvrijstalen vaten en is vervolgens gebotteld na reductie tot 55°.