Botran Ki'

Gemaakt in Guatemala, is Botran Ki' een uitzonderlijke rum, vervaardigd uit virgin suikerriet honing, een nobele basis die het een unieke aromatische rijkdom geeft. Deze rum is het resultaat van dynamische veroudering, waarbij de rum zorgvuldig gerijpt wordt in een aangepast solera-systeem, wat zorgt voor een perfecte harmonie tussen jeugd en rijpheid. Met een afwerking in zoete wijnvaten, met name vaten die Moscatel hebben bevat, biedt Botran Ki' opmerkelijke zoetheid en rondheid, terwijl het een authentiek aromatisch profiel behoudt zonder toegevoegde suiker. Het is even geschikt voor pure proeverijen als voor het maken van verfijnde cocktails, en biedt zo grote veelzijdigheid aan barmannen en wijnverkopers.

PROEFNOTITIES:

NEUS:
Vanaf de eerste geur betovert Botran Ki’ met een rijk en complex boeket waarin tonen van karamel, honing en vanille samenkomen. Cacao en geroosterd eikenhout zorgen voor een houtachtige diepte, terwijl aroma's van gekonfijte vruchten, vooral perzik en sinaasappel, een fruitige en verleidelijke toets toevoegen.

SMAAK: In de mond onthult Botran Ki’ een zachte en zoete aanval. Rood fruitjam en honing domineren, ondersteund door nuances van karamel en geroosterd eikenhout. De textuur is fluweelzacht en biedt een omhullende sensatie die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zal bekoren.

AFDRONK: De afdronk is lang en aanhoudend, met een terugkeer van karameltonen en lichte houtachtige toetsen van eikenhout, wat zorgt voor een perfecte balans tussen zoetheid en complexiteit.

RHUM1072

Datasheet

Land
Guatemala
Volume
0.7
Merk
Botran
Alcoholgraad
40°

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.